Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Favorieten van Sandra: ‘Hier vind je heerlijke burgers, hotdogs en beboterde maiskolven’

Door Eveline de Boer 3 augustus 2020

Wie kennen dé hotspots van Nijmegen nou beter dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van de favorieten van een echte local. Het is de beurt aan Sandra. Ze is 39 jaar en nodigen ons al eerder uit bij haar leuke huisje om te komen kijken naar de mooie roze muren, bloemenprints en kanten gordijnen. Vanuit haar huis staat ze zo in het bruisende Nijmeegse centrum. Waar ze het allerliefste komt? Dat lees je hier.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Stoom

Je kent ‘m misschien wel: die leuke industriële stek bij de Honig. Juist ja, we hebben het over Stoom. Ze hebben er craft beer en goed eten. Dat is waar ze gepassioneerd over zijn. Op de plek waar vroeger de stoom werd geproduceerd om de machines in de Honigfabriek draaiende te houden, worden nu burgers geflipt en bieren geschonken. Ook Sandra is mega enthousiast over Stoom. “Het is een super leuk restaurant op een top locatie, en dan heb ik het nog niet eens over de vele lekkere biertjes die je er kunt drinken.”


Meer over Stoom beer&food ontdekken?

Stoom beer&food cafés

Geopend14:00 - 02:00

waalbandijk 14d, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Samson

Deze kroeg waardeert Sandra vooral om de grote hoeveelheid (speciaal)biertjes die ze hebben. En dat is niet gek, want het café heeft meer dan 100 speciaalbieren op de kaart staan. Toch meer een liefhebber van wijn? Geen probleem, kies uit één van de vijftien open wijnen en laat je vooral adviseren door één van de gastvrije obers.

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Café Samson ontdekken?

Café Samson cafés

Geopend10:00 - 02:00

Houtstraat 4, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Café Jos

“Dit is ook echt een top kroeg. Je vindt hem in in Nijmegen-Oost. Hier hebben ze ook mega veel speciaalbieren,” aldus Sandra. Begint het je al op te vallen. Sandra is gek op lekker bier. En dan zit ze in Nijmegen natuurlijk helemaal goed, en al helemaal bij Café Jos. Dit is namelijk de allereerste Meesterschenkerij (1987) in Nederland. Snel eens langs voor een donker, zwaar, licht, blond óf gewoon biertje.


Meer over Café Jos ontdekken?

Café Jos cafés

Geopend15:00 - 02:00

Daalseweg 309, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Kringloop Maro

Van de uitspraak ‘One man’s trash is another man’s treasure’ heeft MARO werk gemaakt. In de kringloopwinkel in Nijmegen verkopen ze tweedehands spullen. Van meubels en apparatuur tot servies. Sandra weet hier vaak leuke dingen te scoren: “Het is een super leuke en grote kringloopwinkel met leuke en behulpzame medewerkers.”

(Foto ter illustratie: Unsplash)

Meer over MARO ontdekken?

MARO vintage

Gesloten10:00 - 17:00

Heidebloemstraat 1, Nijmegen

Bekijk meer:vintage

Freddy’s

Bij Freddy’s draait het de hele dag door om lekker eten en drinken. En dat kan Sandra wel waarderen. “Freddy’s is echt een heerlijk restaurant. Het is niet duur en ze hebben er echt hele lekker burgers en hotdogs en onwijs goede beboterde maiskolven.” En wist je al dat in Freddy’s de platenspeler van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat draait?


Meer over Freddy’s Beerkitchen ontdekken?

Freddy’s Beerkitchen cafés

Geopend10:00 - 02:00

Koningstraat 26, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Favorieten van?

Op welke plekken in Nijmegen kom jij heel graag? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen. Maak wij er een mooi lijstje van.

Lees ook:

Favorieten van Pleun: ‘Als ik ga lunchen ga ik steeds weer naar deze prachtige lunchroom’

Wie weten nou beter dé hotspots van Nijmegen dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van d...

Favorieten van Anniek: ‘Voor deze frietjes zet ik mijn gezonde principes graag even opzij’

Wie weten nou beter dé hotspots van Nijmegen dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van d...

Favorieten van Aster: ‘Deze Nijmeegse snack moet je proberen, dan wil je nooit meer anders’

Wie kennen dé hotspots van Nijmegen nou beter dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.