Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Favorieten van Anniek: ‘Voor deze frietjes zet ik mijn gezonde principes graag even opzij’

Door Eveline de Boer 8 december 2019

Wie weten nou beter dé hotspots van Nijmegen dan Nijmegenaren zelf? Deze week weer een lijstje van de favorieten van een echte local. Het is de beurt aan Anniek. Anniek is 21 jaar en is met haar master bezig aan de Radboud Universiteit. Ze liep stage bij GoShort Filmfestival en zet zich graag in voor dier en milieu. In haar vrije tijd geniet ze van de mooiste plekken die onze stad te bieden heeft. Welke dat zijn volgens haar? Dat lees je hier. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Wijck

Over waarom dit voor Anniek één van haar favorieten plekken is, is ze heel duidelijk. “In mijn geliefde buurt Nijmegen-Oud-West zit dit leuke lunch en borrel café. Je kunt hier lekker lunchen, een taartje eten of in de avond een lekkere borrel doen. Uiteraard heb ik van al deze opties weleens gebruik gemaakt. Ook wandel ik hier op een brakke dag graag naartoe voor een cola zero en een flinke portie nachos. Het personeel is super vriendelijk en maken altijd een gezellig praatje met je. Al met al kom ik hier enorm graag!”

Wij van Lunchcafé Wijck heten jullie van harte welkom! Kom gerust langs voor een bakje koffie en lunch of 's avonds voor een borrel met een hapje. Tot snel!

Posted by Wijck on Friday, 19 May 2017


Meer over Wijck ontdekken?

Wijck lunch

Geopend11:00 - 23:30

Voorstadslaan 130, Nijmegen

Bekijk meer:lunch

Dutch Harbour Tattoo

In Nijmegen vinden we veel artistiek talent en dat kan Anniek wel waarderen. “Ik zie vaak dat mensen de stad uit gaan voor een tattooshop in bijvoorbeeld Amsterdam, terwijl er zo’n fijne zit in onze eigen stad! Op dit moment heb ik (nog maar) twee tattoos. Allebei zijn deze gezet bij deze fijne tattooshop. Je wordt hier professioneel geholpen en ze denken echt met je mee over een ontwerp. In mijn hoofd ben ik de volgende alweer aan het plannen en als het zover is, klop ik zeker weer bij ze aan.”


Meer over Dutch Harbour Tattoo ontdekken?

Dutch Harbour Tattoo tattoo shops

Vandaag gesloten

Lange Hezelstraat 86, Nijmegen

Bekijk meer:tattoo shops

Fabrics & More

Duurzaamheid en bewustzijn worden steeds belangrijkere thema’s en zo ook voor Anniek. “De laatste tijd ben ik zoveel mogelijk bewust aan het consumeren. Daardoor heb ik besloten dat ik een groot deel van mijn kleding tweedehands wil gaan scoren. Eerst leek me dat lastig, aangezien tweedehands kleding een stoffig imago heeft, totdat ik een keer naar Fabrics & More ging. Ze hebben hier super veel unieke en mooie items voor mooie prijzen. Nu vind ik tweedehands winkelen juist extra leuk, omdat je goed moet zoeken naar een item dat bij je past. En als je deze dan gevonden hebt voelt dat extra goed!” Bij Fabrics & More betaal je per kilo en zo ben je vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je nieuwe kleding koopt.


Meer over Fabrics & More ontdekken?

Fabrics & More conceptstores

Vandaag gesloten

Derde Walstraat 83, Nijmegen

Bekijk meer:conceptstores

Piccolino

“Bij deze kleine maar fijne frietzaak in de Lange Hezelstraat kun je zulke lekkere friet eten! Ik heb deze frietzaak pas sinds kort ontdekt en sindsdien kom ik er eigenlijk net iets te vaak, haha! Je proeft dat de friet hier super vers is en daar zet ik zo nu en dan graag mijn gezonde principes even voor opzij om van een frietje mayo te genieten. Moet kunnen toch?”


Meer over Piccolino Patathuisje ontdekken?

Piccolino Patathuisje snackbars

Vandaag gesloten

Lange Hezelstraat 23, Nijmegen

Bekijk meer:snackbars

Crudo

“Zelf eet ik vegetarisch en probeer ik ook iets minder zuivel te consumeren. Dit kan soms lastig zijn als je lekker uit eten wilt. Daarom vind ik Crudo een hele fijne plek. Alle gerechten zijn 100% plantaardig en enorm lekker! Je kunt bijvoorbeeld voor een lekkere pizza of burger gaan.” Gouden tip van Anniek: “Vergeet ook niet een taartje te nemen als dessert, die zijn super lekker”. Als je tijdens het eten het liefste al het lekkers mee naar huis zou willen nemen kun je je uitleven in hun winkeltje. Ze verkopen hier allerlei producten die het makkelijk maken om thuis ook lekker en plantaardig te kunnen eten. Echt top!”

Crudo
(Foto: indebuurt Nijmegen)

Meer over Crudo ontdekken?

Crudo Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burchtstraat 126, Nijmegen

Bekijk meer:Permanent gesloten

Wat vind jij de leukste plekken in Nijmegen?

Nijmegen

Lijkt het jou ook wel wat om te vertellen over jouw favoriete plekken in Nijmegen? Vinden we leuk! Meedoen kan hier. Vergeet niet een leuke foto van jezelf mee te sturen!

Lees ook:

De Firma

Breaking: deze Nijmeegse zaak stopt ermee

Acht jaar geleden ging de Firma Nijmegen open. Jaren kon je genieten van een nieuw concept met heerl...
feestjes tijdens oud en nieuw in nijmegen

Oud en nieuw in Nijmegen: alle feestjes op een rij

De pepernoten lagen einde zomer al in de winkels. Daar begonnen de feestkriebels stiekem al. Nu zijn...

7 x prachtige paleisjes in Nijmegen die voor nét geen miljoen te koop staan

Misschien liggen deze woningen een tikje (of iets meer) boven jouw budget. Maar dromen is gratis, to...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.