Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe dienstregeling Breng: dit zijn de wijzigingen

Door Babs Bingen 27 februari 2020

Pak je vaak de bus? Dan moet je even opletten. Op 1 maart 2020 start Breng namelijk met een nieuwe dienstregeling. Dit zijn de wijzigingen.

Vakantiedienst voorjaarsvakantie

Van zondag 23 februari tot en met zaterdag 29 februari rijden de bussen van Breng in de regio Arnhem Nijmegen nog volgens de vakantiedienstregeling. Daardoor rijden er, zoals altijd, minder bussen op sommige lijnen. Zeker weten dat jouw bus wel nog rijdt? Plan vooraf je reis via de website van Breng, of via routeplanner 9292.

Nieuwe dienstregeling

Op 1 maart 2020 gaat de nieuwe dienstregeling van de bussen van Breng in. Voor de meeste lijnen gaat het om een kleine aanpassing van de vertrektijden. Plan dus op tijd je reis, want voor je het weet sta je te laat bij de halte en mis je de bus.

Lijn 6 gaat vaker rijden

Eén buslijn in Nijmegen gaat wat vaker rijden. Het gaat om lijn 6 tussen Nijmegen Dukenburg – Nijmegen Neerbosch Oost. Die bus rijdt voortaan op zaterdag tussen 11.30 uur en 17.30 uur elke tien minuten. Nu is dat nog iedere vijftien minuten.

Wijzigingen Arnhem

Breng rijdt ook in de omgeving van Arnhem. Daar wijzigt lijn 7 Arnhem Rijkerswoerd – Arnhem Geitenkamp. Die bus rijdt op werkdagen voortaan tussen 09.00 uur en 14.00 uur iedere 15 minuten in plaats van iedere 10 minuten. Op lijn 54 Renkum – Heteren rijden er tussen 09.00 – 12.00 uur geen bussen meer. De ritten Wageningen – Heteren van lijn 56 rijden voortaan als lijn 54.

Lees ook:

Wist je niet: voor deze 6 overtredingen kun je een boete krijgen in Nijmegen

Het is simpel: iedereen baalt van een bekeuring. Daar gaan je zuurverdiende centen. Zonde! Veel over...

Flinke verandering: dit wordt er allemaal anders bij station Nijmegen

We wisten al langer dat het station in Nijmegen flink op de schop gaat. De concrete plannen werden d...

Huh? Er staan onverklaarbare plantenstekers in de grond van Heumensoord

Lezer Marina Wijnands stuurde ons een leuk mysterie in. Tijdens het wandelen door Heumensoord zag ze...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.