Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de fijnste rijscholen in Nijmegen (volgens jullie)

Door Janneke van Bergen 7 februari 2018

In Nijmegen zijn veel rijscholen, maar welke rijscholen zijn nu helemaal top? Wij kregen ontzettend veel reacties van jullie na onze oproep op Facebook. Volgens jullie zijn dit de fijnste rijscholen in Nijmegen.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Autorijschool Kelly Artnz

Heel veel van onze Facebook-volgers tipten ons Kelly Arntz. Voor een losse les bij deze rijschool betaal je 43 euro. En uiteraard zijn er ook veel verschillende soorten pakketten te krijgen. Zo betaal je voor bijvoorbeeld 38 rijlessen van een uur èn een examen 1741 euro.


Meer over Autorijschool Kelly Arntz ontdekken?

Autorijschool Kelly Arntz rijscholen

Meijhorst 92-06, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Rijschool de Zebra

verkeersschool Zebra

Ook de Zebra krijgt superveel complimentjes na onze Facebookoproep. Fijn bij deze rijschool: je krijgt altijd een gratis proefles. Een losse les kost 43,50 euro. Mocht je kiezen voor een pakket en gebruik je niet alle lessen dan krijg je het restant terug.


Meer over Autorijschool de Zebra ontdekken?

Autorijschool de Zebra rijscholen

Bredestraat 97, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Rijschool Schevers

Ook al zo’n favoriet van jullie, Rijschool Schevers uit Nijmegen. De rijschool heeft een prima slagingspercentage en je lest in een Opel Astra. Voor een losse les betaal je 39.50 euro en ook hier kun je kiezen uit verschillende voordelige pakketten!


Meer over Autorijschool Schevers ontdekken?

Autorijschool Schevers rijscholen

Heeskesacker 1118, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Speed

Ook bij het veelgenoemde Speed start je altijd met een gratis proefles. Je krijgt een vaste rijinstructeur en de rijschool is naar eigen zeggen een ‘specialist’ als het gaat om leerlingen met faalangst. Bij Autorijschool Speed betaal je 45 euro per rijles en hier kun je natuurlijk ook pakketten afnemen.


Meer over Rijschool Speed ontdekken?

Rijschool Speed rijscholen

De Steekse Acker 1221, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Paul Lam

Op onze Facebookoproep werd Autorijschool Paul Lam uit Nijmegen meerdere keren genoemd. De rijschool bestaat al meer dan 55 jaar is en is een begrip in Nijmegen.


Meer over Verkeersschool Paul Lam ontdekken?

Verkeersschool Paul Lam rijscholen

Molenweg 133, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Rijschool Correct

Bij rijschool Correct zijn alle instructeurs volledig zelfstandig ondernemer. Samen hebben zij rijschool Correct opgericht. Ook bij Correct krijg je een gratis proefles. Een losse les kost 43 euro per uur. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende pakketten.


Meer over Rijschool Correct ontdekken?

Rijschool Correct rijscholen

GeopendHele dag

Bloemerstraat 103, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Irene

Autorijschool Irene is al ruim 40 jaar het vertrouwde adres voor rijles in Nijmegen en omgeving, zo lezen we op de website van Irene. De rijschool is destijds gestart door Irene Giebels en is sinds juni 1999 overgegaan naar haar nichtje Melanie Giebels.


Meer over Autorijschool Irene ontdekken?

Autorijschool Irene rijscholen

Valkenaerhof 10, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Mink

Autorijschool Mink is van René Rutgers. Hij begon zijn eigen rijschool in augustus 2015 en deed daarvoor ervaring op als instructeur bij de ANWB, rijschool Wesseldijk in Nijmegen en een rijschool in Lingewaard. René werkt met een les-instructiekaart en neemt na elke les je vorderingen met je door. Naar aanleiding van onze Facebook-oproep werd Autorijschool Mink vaak genoemd! Bij Mink kun je rijlessen in pakketten afnemen. Een losse les kost 42 euro per uur.


Meer over Autorijschool Mink ontdekken?

Autorijschool Mink rijscholen

Tolhuis 3213, Nijmegen

Bekijk meer:rijscholen

Autorijschool Bravo

Jullie hebben goede ervaringen met autorijschool Bravo. Deze rijschool is opgericht door Michel Gerrits en heeft een lekker hoog slagingspercentage. Je kunt bij Bravo verschillende lespakketten afnemen, en als je een losse les wil nemen kost dat 47 euro.


Meer over Autorijschool Bravo ontdekken?

Autorijschool Bravo rijscholen

Maurice Chevalierstraat 57, Lent

Bekijk meer:rijscholen

Nog een tip

via GIPHY

Het zegt natuurlijk  niet altijd alles, maar het CBR biedt inzage van de slagingspercentages van verschillende rijscholen. De lijst van Nijmeegse rijscholen vind je hier.

Zijn we er een vergeten? Tip ons en stuur een mail naar [email protected]!

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.