Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verkeer

Nieuwtje: er gaan weer nachttreinen van en naar Nijmegen rijden

17 juni 2020

Door de coronacrisis moest de NS de dienstregeling van de treinen aanpassen. Sinds 2 juni is de normale dienstregeling weer hervat, met uitzondering van het nachtnet. Dat gaat weer veranderen….

Coronamaatregelen in de auto: dit moet je weten als je bij een ander instapt

14 mei 2020

De regel over het 1,5 meter afstand van elkaar houden, die kennen we wel. Maar wat zijn de coronamaatregelen als je met een volle auto de weg op wilt gaan?

Let op: Waalbrug gaat dicht voor fietsers stadinwaarts

30 april 2020

Fiets jij regelmatig over de Waalbrug? Let dan even goed op. Vanaf vrijdagochtend 1 mei is de brug voor fietsers stadinwaarts afgesloten.

Parkeren wordt goedkoper: 9 x nieuwe regels rondom parkeren in Nijmegen

22 april 2020

Goed nieuws voor de mensen die in het centrum van Nijmegen wonen: een parkeervergunning wordt binnenkort een stuk goedkoper! Gemeente Nijmegen heeft zich eens goed over het parkeerbeleid gebogen en…

Pasen 2020: deze plekken bij Nijmegen zijn preventief afgesloten

10 april 2020

Pasen 2020 in Nijmegen staat voor de deur. Vanwege het mooie weer en vanwege de veiligheid nemen Veiligheidsregio Gelderland-Zuid en de gemeentes in onze regio extra maatregelen in de openbare…

Dit is de status van de werkzaamheden aan de St. Annastraat

10 april 2020

Wie regelmatig op de St. Annastraat komt, weet dat er in het stuk tussen het Keizer Karelplein en de Spoorkuil al lange tijd aan de weg gewerkt wordt. De gemeente…

Nijmegen blijft thuis: fietsenstalling bij het station zichtbaar leger

17 maart 2020

Normaal gesproken is het vechten om een plekje bij de bewaakte fietsenstalling bij het station. Nu zien we daar een heel ander tafereel. Veel plekjes blijven onbezet.

Nijmeegse treinreiziger opgelet! Minder treinen in de spits

13 maart 2020

De extra landelijke maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan treffen ook de treinreiziger. NS kondigt aan dat er minder treinen rijden in de spits.

Snelheidsduivels: dit moet je weten over de nieuwe maximumsnelheid op de A73

11 maart 2020

Nijmeegse automobilisten moeten vanaf maandag 16 maart 2020 de voet iets van het gaspedaal afhouden. Op alle snelwegen mag je overdag maximaal 100 kilometer per uur rijden. Alleen let op:…

Waalkade weer ondergelopen: bussen rijden bijna hele week andere route

10 maart 2020

Misschien is het je al opgevallen, maar het water van de Waal klotst weer over de Nijmeegse kade. Daardoor rijden de bussen van Breng een andere route, schrijft de Gelderlander.

Pagina 1 van 23

adv.