Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trots! Dit bekende Nijmeegse restaurant is wéér de beste van de hele formule

Door Kim te Woerd 10 januari 2020

Onlangs deden we een oproep om te stemmen voor de Zusje van het jaar verkiezing. We hebben goed nieuws: mede dankzij jullie stemmen is de Nijmeegse locatie van dit bekende tapasrestaurant voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Zusje van het jaar!

Met de overwinning laat ’t Zusje 27 andere locaties achter zich. “Het was dit jaar een close-call,” vertelt Wendy, franchisenemer van Zusje Nijmegen. “We hadden verwacht derde te worden. Bergen op Zoom en Apeldoorn hadden ook superveel stemmen binnengehaald.”

Prijs

De Zusjes worden op héél veel zaken beoordeeld. “Een aantal keer per jaar komt er een mystery guest eten. Ook is het hoofdkantoor zes keer op bezoek geweest. Verder is onze keuken uitgebreid geïnspecteerd door Bureau de Wit – een onafhankelijke partij die de voedselveiligheid en hygiëne bij bedrijven checkt – en is zelfs de manier waarop we hier de telefoon aannemen onder de loep genomen,” vertelt Wendy. Kortom: Zusje van het jaar word je niet zomaar.

Extra hindernis

Dit jaar was het spannender dan andere jaren voor ’t Zusje Nijmegen. Er werd namelijk een extra hindernis geïntroduceerd. “Dit jaar werd 25% van de einduitslag bepaald door stemmen van het publiek. We moesten onze gasten dus oproepen om te gaan stemmen.”

Gelukkig deden jullie dat massaal en werd ’t Zusje Nijmegen ‘gewoon’ weer verkozen tot de beste van het land. “Ik ben ongelooflijk trots op ons team. Dat we nu de derde keer Zusje van het jaar zijn laat zien dat het geen toevalstreffer is. Het zit gewoon in ons DNA om de klant blij te maken en goede kwaliteit te leveren.”


Meer over ’t Zusje ontdekken?

’t Zusje tapas restaurants

Gesloten17:30 - 22:00

Lankforst 51-01, Nijmegen

Bekijk meer:tapas restaurants

Lees meer:

Nijmeegse Giel vertrok en bouwt in Portugal zijn eigen glamping en retraitecentrum

Anderhalf jaar duurde de zoektocht naar het juiste huis met het juiste terrein. Al toerend met zijn ...

Hoe vet?! Je kunt binnenkort lasergamen in de concertzaal van De Vereeniging

Yes! Tijdens het weekend van 25 en 26 januari is het weer zover: het Nationaal Theaterweekend. Op me...

Ze zijn weer bekend: dit zijn de populairste kindernamen van Nijmegen in 2019

Leuk om te weten: de gemeente Nijmegen heeft de cijfers van de populairste babynamen van 2019 in Nij...

adv.