Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes: Davina Michelle komt naar Nijmegen en dit is wanneer

Door Babs Bingen 28 maart 2019

Zing jij de hit ‘Duurt te lang’ van Davina Michelle ook maar al te graag uit volle borst mee? Dan hebben wij een nieuwtje voor je, want deze bekende Nederlandse zangeres komt naar Nijmegen. Vinden we leuk!

‘Het duurt te lang, we staan hier al een tijdje en we moeten door dus voor de laatste keer het spijt me, het duurt te lang. Woooohoooo’.  Wedden dat jij deze songtekst nu in je hoofd ook aan het meezingen bent? Zangeres Davina Michelle werd er razend bekend mee doordat ze het nummer zong tijdens haar deelname aan het televisiepgramma ‘Beste Zangers van Nederland’. Enneh, wat nu dus heel leuk is: binnenkort kunnen we in Nijmegen met z’n allen deze populaire song meezingen.

Waar, wanneer, hoe?!

En nu vraag je je natuurlijk af wanneer! Nou, dat duurt nog lang. Want de zangeres gaat tijdens de Vierdaagsefeesten onze stad verblijden met een optreden, en wel op zondagavond 14 juli. Het fijne daaraan is dat je helemaal niets hoeft te betalen om erbij te zijn. Ze is namelijk één van de artiesten die op het podium van Plein ’44 gaat optreden. Hoe laat, is nog niet bekend.

Op datzelfde podium treedt ‘ons eigen’ Navarone trouwens ook op, maar dan op maandag. Als we het volledige programma van de Vierdaagsefeesten kennen, laten we je het natuurlijk weten.

Lees ook:

Navarone The Voice of Holland

Gaaf: Navarone gaat in het Goffertpark spelen en dit is wanneer

Dat Navarone niet The Voice of Holland won, is natuurlijk jammer. Toch komt er voor de jongens een a...
vierdaagsefeesten 2019

Wij hebben het eerste nieuwtje over de Vierdaagsefeesten!

Het is 'pas' eind februari maar we kunnen alvast het eerste nieuws over de Vierdaagsefeesten met je ...

Gaaf! Je kunt nu trouwen op de Vierdaagsefeesten

De week van de Vierdaagsefeesten is voor bijna elke Nijmegenaar een week vol liefde. Maar dit jaar k...

adv.