Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update over een lovestory op tv: blijven Nijmeegse Joost en Milly getrouwd?

Door Babs Bingen 13 juni 2019

Om de terugkijkers niet meteen te irriteren, zetten we het maar niet in de kop. Maar het antwoord van Married At First Sight-kandidaten Joost en Milly is: ja! De twee willen na het bijzondere experiment nog getrouwd blijven.

In de laatste aflevering van het seizoen, moeten alle door ‘de wetenschap’ gekoppelde kandidaten  aangeven of ze bij elkaar willen blijven. En dat nadat ze elkaar hebben ontmoet voor het altaar, ze op huwelijksreis zijn geweest, ze hebben gedate en samen hebben gewoond. In de laatste aflevering zie je nog hoe het stel een weekendje in Noordwijk doorbrengt. We hadden al een goed gevoel over de relatie van de Nijmeegse Joost en zijn Woerdense Milly, maar nu is er uitsluitsel. Ze hebben besloten om bij elkaar te blijven!

Milly geeft Joost de sleutel van haar hart

Na een terugblik op alle bijzondere momenten van de afgelopen afleveringen, komen Joost en Milly als laatste aan bod. Als eerst geeft Joost kort en bondig aan: ja, ik wil het avontuur aan blijven gaan. Dan komt Milly met een mooi gedicht. Ze geeft Joost symbolisch de sleutel van haar hart. En daar moeten we het als kijkers verder maar mee doen, want nu is het programma afgelopen. Gelukkig hebben we de Instagram van Joost nog om de twee in de gaten te houden. Althans, dat hopen we dan maar!

Lees ook:

Nijmeegse Joost trouwt met onbekende vrouw in tv-programma Married At First Sight

Het is misschien wel een van de meest opmerkelijke televisieprogramma's van het moment; Married At F...
Binnenkijken bij Tessa

Binnenkijken bij Tessa: ‘Het is een urban jungle en mini-museum’

Aan de Voorstadslaan staat een oud-koetshuis dat nu bewoond wordt door zes studenten. Tessa (24) is ...

Jaaaa! De Kaaij gaat dit weekend al open en dit is voor hoe lang

Hebben jullie De Kaaij ook zo gemist? Dan hebben we goed nieuws! Want De Kaaij gaat dit weekend al o...

adv.