Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lachen: Sahil van BNNVARA was in Nijmegen en dit is waarvoor

Door Jeffrey Hage 22 oktober 2020

Make Holland Great Again is een televisieprogramma van de NPO waarin presentator Sahil Amar Aïssa en zijn team het land ingaan het een stukje mooier te maken. In aflevering vijf kaart Sahil de gevaren van te veel zitten aan. En krijg nou wat, hij nam zowaar straatinterviews af in Nijmegen!

Te lang stilzitten is niet goed voor je. Velen van ons weten dat al, maar een goede houding aannemen op kantoor blijkt toch lastig te zijn. Om mensen bewuster te maken van hun zitgedrag, gaat Sahil op onderzoek uit. Hij ondergaat een make-over om te laten zien hoe een kantoormedewerker er in 2040 uit komt te zien. En eerlijk is eerlijk: het is geen mooi zicht. Sahil’s wallen hangen op zijn knieën en hij heeft een bochel waar quasimodo jaloers op zou zijn.

De straat op in Nijmegen

Om de mensen bewuster te maken van hun zitgedrag, gaat één van de redacteuren van Make Holland Great Again de Nijmeegse straten op. In de Burchtstraat wordt het winkelende publiek de hemd van het lijf gevraagd, waarna Samil als de kantoormedewerker van de toekomst de mensen confronteert met zijn looks. En dit levert echt hilarische beelden op!

Ben je nu benieuwd naar deze aflevering? Neem dan hier een kijkje!

streetlab in Nijmegen

Terugkijktip: Streetlab was in Nijmegen (en dat leverde hilarische beelden op)

In Streetlab: De Liefde helpen de inmiddels bekende programmamakers Daan, Stijn, Tim en Jasper mense...

Terugkijktip: Ruben Nicolai zoekt Nijmeegse erfgenaam in dit tv-programma

Terugkijktip: Nijmeegse studenten verruilen woning voor Tilburgs dispuuthuis

Meer over

Shownieuws

adv.