Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uit de kleren en poseren: deze Nijmeegse studenten doen alles voor het goede doel

Door Babs Bingen 12 maart 2020

Zou jij het doen? Voor een kalender in je meest sexy lingeriesetje voor de camera gaan staan? Jaarlijks deinzen verschillende bestuurders van de Nijmeegse studieverenigingen er niet voor terug. Voor het goede doel trokken zij hun kleren uit en poseerden ze voor de camera. 

Sexy met Stijl Besturenkalender

Ieder jaar weer zetten studenten zich tijdens de RAGweek in voor het goede doel. De meest bijzondere manier waarop geld wordt opgehaald: studentbesturen die zich, soms letterlijk, blootgeven voor de camera. De foto’s komen op de Sexy met Stijl Besturenkalender te staan die vervolgens voor twee goede doelen wordt verkocht. Dit jaar zijn dat stichting Free a Girl en de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Strijd

Pikant detail: er bestaat een onderlinge strijd tussen de deelnemende besturen over wie nu de meest spraakmakende foto heeft gemaakt. Dit jaar gaat de eer naar de bestuursleden van Dancefever. De kalender bestaat uit 24 foto’s van studentbesturen.

La Casa de Papel

Hoe dat er ongeveer uit ziet? Wij mochten twee foto’s publiceren. De foto hierboven is van Babylon, de studievereniging van Communicatie- en Informatiewetenschappen. Zij kozen voor een La casa de papel thema bij De Waagh.

(Foto: Menne van der Zwaag)

Bij de barber

De foto hierboven is van N.S.H.C. Apeliotes, de Nijmeegse Studenten Hockey Club, samen met N.S.Z.V. De Loefbijter, de Nijmeegse Studenten Zeilvereniging. Deze werd genomen in de Nijmeegse Barbershop The Four Brothers.

Kalender bemachtigen?

Wil jij nou ook je steentje bijdragen aan de goede doelen waar RAGweek zich dit jaar voor inzet? De RAGweek eindigde 11 maart, maar de kalender is nog te bestellen door het bestuur van de RAGweek een mailtje te sturen.

Lees ook:

de achtertuin

Proost: de Vasim krijgt een permanent industrieel festival

Hoe vet is dit! Cultuurspinnerij de Vasim Nijmegen krijgt de komende drie jaar een industriële stads...

Bij Niet Nuilen Maar Ruilen scoor je gratis (!) vintage kleding

Heb jij een aantal miskopen in je kast hangen die je nooit meer aandoet? Dan hebben we goed nieuws, ...
Broodje Ben

Dit opent binnenkort in het oude pand van Swirl in de Marikenstraat

Ruim anderhalf jaar staat het oude pand van OLA's Swirl in de Marikenstraat leeg. Daar komt nu een e...

adv.