OMG Aliens! Deze UFO’s werden gespot boven Nijmegen

Door Janneke van Bergen 10 februari 2019

Wist je dat er in Nijmegen best wel vaak UFO’s worden gespot? Nederland heeft een officieel UFO meldpunt en daar zijn sinds het begin van dit jaar al best wat meldingen binnen gekomen vanuit onze stad. Deze UFO’s zijn gespot in Nijmegen.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Blauw licht met zoemend geluid

blauw licht
Foto: Unsplash.com

De meest recente melding uit Nijmegen dateert van 1 februari 2019.  “Normaal ben ik niet zo van UFO’s maar ik zag vanavond wel iets erg vreemds”, laat de melder weten. “Een blauw licht zo groot als een personenauto verscheen in no time en verdween ook meteen weer. Ik hoorde ook een soort zoemend geluid.”

Rechthoekige objecten

alien Nijmegen
Foto ter illustratie: unsplash.com

Deze melding dateert van 16 oktober 2018. Simon doet de volgende melding op het UFO-meldpunt. “Vannacht rond 23.59 uur zag ik een in formatie vliegende objecten. De kleur was zach/vaal wit en duidelijk waarneembaar… Hoge snelheid (constant) en binnen 30 seconden kon ik ze niet meer waarnemen.  De volledige melding check je hier. 

 

UFO of wensballon?

 

Deze melder maakt bovenstaande video op 22 augustus 2018 in Nijmegen. “Ik kan het het beste beschrijven als een rood-oranje bol die iets laat vallen. Ik ben behoorlijk bekend met sterren, meteoren, satellieten en planeten. Dit was geen van dat.” In de reactie op de melding zeggen sommige mensen dat het hier om een wensballon moet gaan.

Knipperend licht

Ineke meldt dat ze op 11 november 2018 boven Nijmegen rond 23.15 uur een knipperend licht zag.  “Bij het terug kijken van de opname dacht ik eerst aan een vliegtuig. Het vloog naar het westen en opeens veranderde het licht in een vierkant en op het laatst in een soort pijlvorm.” Je checkt het filmpje van Ineke hier.

Langzaam zwevend object

Joeri laat weten dat hij op 27 juli 2018 een langzaam zwevend object boven Nijmegen heeft gezien. “Het was vrij groot, had een zwart/grijze kleur en zweefde hoog in de wolken. Het leek wel een vliegend wezen, daarna veranderde het in een sigaarvormig object.”

Meer meldingen over UFO’s

Veel meer UFO-meldingen over Nijmegen vind je op de website landelijke UFO-meldingen. Nice to know: Je kunt jezelf hier ook aanmelden voor een UFO-alert.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Opmerkelijk

adv.