Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! We weten eindelijk welke winkel er in het oude V&D (Topshelf) pand komt

Door Sophie van den Boogaard 2 januari 2018

Het was lang een mysterie, maar nu hebben we eindelijk duidelijkheid! Oosterbaan Living opent in het voorjaar meubelwinkel Zen in the City in het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt.

Zen in the City

Zen in the City is nu gevestigd aan de Burchtstraat, in het pand waar tweedehandswinkel ’t Goed tot voor kort zat. Ton Hendriks, eigenaar van het pand waar Zen in the City nu gevestigd is, gaat het pand verbouwen en de winkel moet plaatsmaken voor appartementen. “We hebben al meerdere winkels op de woonboulevard in Wijchen. Met Zen in the City ondernemen we midden in de stad, en dat bevalt ons wel. We vinden het pand waar we nu naartoe gaan een mooie ruimte voor onze winkel,” vertelt eigenaar Frans Oosterbaan.

Benedenverdieping

In eerste instantie gaat Zen in the City zich vestigen op de onderste verdieping van het pand aan de Grote Markt. De winkel komt op dezelfde plek waar tot voor kort Topshelf zat, met de ingang naast de HEMA. “Zen in the City wordt een winkel waar je woonaccessoires en meubels kunt kopen. We selecteren eigenlijk de leukste meubels van de Woonboulevard in Wijchen voor in onze stadswinkel. Ook gaan we inzetten op gezellige artikelen voor in huis. Denk hierbij aan kaarsen, schilderijen, verlichting en carpetten,” aldus Frans.

Overige drie verdiepingen

Wat er verder in het pand komt is nog onduidelijk. “We weten niet wat de toekomst brengt. Uiteindelijk zullen er natuurlijk wel winkels bijkomen, misschien gaan wij ook nog uitbreiden. Dat is iets voor de toekomst.”

Frans gaat het pand per 1 februari verbouwen, en hoopt in maart zijn deuren te openen.

[mc4wp_form id=”6695″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.