Hmmmm! Nijmegen krijgt een pop-up Oliebollen & Chocoladefabriek

Door Sophie van den Boogaard 4 december 2017

We love oliebollen! En chocola ook, trouwens. Daarom zijn we keiblij dat Haagse bakkerij Klink zaterdag 9 december een pop-up store opent in Nijmegen met… oliebollen en chocolade!

Van champagne naar chocolade

Bakkerij Klink opende vorig jaar voor het eerst een pop-up store in Den Haag, met succes. Dit jaar breiden ze dus uit naar onder andere ons mooie Nijmegen. Op De Facebookpagina van Oliebollen & Chocoladefabriek vertelt eigenaresse Suzanne Bays dat het concept vorig jaar nog een tikje anders was. “Vorig jaar hadden we de nadruk liggen op de speciale champagnebollen, dit jaar doen we dat anders. Er is nu veel ruimte voor luxe chocolades en de naam van de pop-up formule wordt dan ook Oliebollen & Chocoladefabriek.”

via GIPHY

Chocoladezoenen en bubbels

Naast verse oliebollen, appelbeignets, bijzondere suikersoorten en kerststollen zullen er dus luxe chocoladeproducten te koop zijn. Denk bijvoorbeeld aan bonbons, bijzondere feestchocolade zoals verschillende smaken chocoladezoenen, pindarotsjes en chocoladespekjes. Ook al is de focus van champagne naar chocolade gegaan: voor een flesje bubbels kun je er ook nog steeds terecht. Kortom: dat wordt smullen!

De nieuwe Nijmeegse pop-up store vind je vanaf zaterdag 9 december in de Marikenstraat, op nummer 19.

[mc4wp_form id=”6695″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.