Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Nijmegen: kinderkledingwinkel GAEV in de Houtstraat

Door Janneke van Bergen 4 mei 2017

Happy mama’s shoppen voortaan bij GAEV, de nieuwe kinderkledingwinkel in de Nijmeegse Houtstraat. Terwijl moeders rustig rond kunnen kijken, kunnen de kids terecht in de speelhoek. En oh ja, in deze winkel mogen grote en kleine klanten gewoon naar het toilet.

Sophie Janssen en Marsha Vos verkopen vooral veel merken die Nijmegen nog niet kende. Bijvoorbeeld By Ferial, Little Label, Topitem en Rumbl. Zijn er even geen klanten in de winkel dan kruipt Marsha achter de naaimachine om verder te werken aan producten van haar eigen label GAEV. Zo maakt ze slabbertjes, dekens en hoezen voor aankleedkussens. En moet jouw kleintje toevallig naar de kapper? Op dinsdagmiddag is er een kinderkapper aanwezig.

Paskamers met commodes

“We proberen het winkelen met kinderen weer plezierig te maken”, vertelt Sophie. “Kids kunnen hier lekker spelen en we hebben extra grote paskamers. Met zelfs een commode erin. Dus wil je je baby iets passen of even verschonen, dan kan dat hier ook.”

Originele kraamcadeautjes

Kraamcadeautjes baby Nijmegen.
Shop je kraamcadeautjes bij GAEV.

Bij GAEV junior store vind je ook originele kraamcadeautjes zoals duurzaam speelgoed, turbokleurplaten en hippe felicitatiekaartjes. Ook verkoopt GAEV producten van Naïf, verzorgingsproducten zoals zonnebrand op natuurlijke basis.

Voorleesmiddag met muziek

Sophie en Marsha zijn van plan om allerlei schattige activiteiten te organiseren. Zoals bijvoorbeeld een voorleesmiddag onder begeleiding van live muziek. Houd de Facebookpagina van GAEV in de gaten voor meer leuke activiteiten.


Meer over GAEV Junior Store ontdekken?

GAEV Junior Store kinderkleding

Gesloten10:00 - 20:00

Houtstraat 19, Nijmegen

Bekijk meer:kinderkleding

 

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.