Pizzaaa! New York Pizza opent alweer een vestiging in Nijmegen

Door Janneke van Bergen 13 maart 2018

Wij Nijmegenaren zijn blijkbaar dol op pizza’s! Pizzabaas Patrick Görs opent in april zijn vierde New York Pizza in onze stad!

Nieuwe New York Pizza komt op de Molenweg

De nieuwe New York Pizza komt op de Molenweg tegenover de Albert Heijn. Het gaat om het pand waar eerst Sisters Wonen en Kado’s was gevestigd. Patrick: “Wij willen graag binnen 30 minuten in heel Nijmegen een lekkere èn warme pizza bezorgen. Om de druk op de andere filialen te verlichten moesten we wel een vierde vestiging openen. Nijmegen is gewoon gek op onze pizza’s!”

Lekker én warme pizza’s voor heel Nijmegen

Patrick Görs nam 10 jaar geleden de vestiging op de St. Annastraat over van het hoofdkantoor van New York Pizza. “Ik heb met mijn hele team keihard gewerkt om daar een succes van te maken. Toen dat lukte ben ik een tweede filiaal begonnen in Leuvensbroek. En vorig jaar openden wij onze derde filiaal aan de St. Jacobslaan.”  Ook bij de New York Pizza aan de Molenweg kan je laten bezorgen én afhalen.

Leuke korting voor NEC-fans

Handig om te weten: New York Pizza Nijmegen doet aan NEC-monday. Dat houdt in dat als je een seizoenskaart hebt van NEC, je op de maandag maar 5 euro betaalt voor een pizza. Op de dinsdag zijn trouwens alle pizza’s 5 euro en als je student bent heb je helemaal geluk: je betaalt dan nooit meer dan 5 euro. En zoek je nog een leuke baan? New York Pizza zoekt nog bezorgers!

Voor onze binnenkort te openen nieuwe filiaal op de Molenweg zijn we op zoek naar nieuwe collega`s. Iets voor jou?Mail dan naar: newyorkpizzanijmegen@gmail.com Delen is lief.

Posted by New York Pizza Nijmegen on Monday, 19 February 2018

Honderd gratis pizza’s

Görs gaat de opening van zijn zaak op verschillende manieren vieren. “We gaan in ieder geval de eerste honderd pizza’s gratis weggeven”, vertelt de ondernemer. Wanneer de nieuwe zaak precies opengaat is nu nog niet bekend. “De vergunning is er al door, maar moet nog worden uitgegeven door de gemeente. We hopen in de tweede week van april open te kunnen gaan.”

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.