Tof! Deze Nijmeegse damesmodezaak gaat uitbreiden met een tweede zaak

Door Babs Bingen 25 juni 2018

Er wordt flink geklust in het oude pand van schoenenzaak Mezzo in de Marikenstraat. Medio september opent er een nieuw filiaal van een al bestaande Nijmeegse damesmodezaak.

Wat er gaat gebeuren? Damesmodezaak Kameleon, die aan de overkant van het pand gevestigd zit, gaat uitbreiden. Eigenaar Ruben vertelt ons: “Nijmegen bruist! Het gaat goed met onze zaak Kameleon. Het is leuk om bezig te zijn met mode en ondernemen en daarom gaan we nu uitbreiden. Medio september opent aan de overkant Kameleon Studio.”

Kameleon DNA

“Het wordt een echte uitbreiding op de al bestaande winkel, het DNA van Kameleon zal ook daar goed voelbaar zijn. Een aantal merken die we nu bij Kameleon verkopen, verhuizen we naar de overkant. Ook zijn er straks nieuwe damesmodemerken te verkrijgen. Ook met Kamelon Studio zitten we straks in het hoge segment.”

Er wordt flink geklust in het nieuwe pand van Kameleon Studio. (Foto: indebuurt Nijmegen)

Permanente studio

Toch wordt Kameleon Studio wel ietsje anders. De zaak moet een wat meer Franse en Antwerpse boutique look-and-feel krijgen. Leuk: achterin de zaak komt een permanente fotostudio annex galerie. Kun je dus enerzijds genieten van mooi kunst, en anderzijds de nieuwste mode shoppen. Ruben: “We willen de samenwerking aangaan met kunstenaars, fotografen en andere creatievelingen. Er zal straks altijd een expositie te zien zijn.”

Lees ook:

Deze winkels gingen open en dicht in mei

Er was weer van alles te beleven in onze stad op winkelgebied deze maand. Wij maakten een overzichtj...
Cupcakes Nijmegen

Nijmeegse bakliefhebbers opgelet: deze toffe zaak kan binnenkort van jou zijn

Sta jij het liefst in de keuken om de allermooiste gebakjes, taarten en bijvoorbeeld cupcakes te mak...
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.