Tof! Deze lunchzaak heeft nu ook een kiosk en kantoor

Door Babs Bingen 22 juni 2018

Ben jij ZZP’er of student en ben jij het zat om in je eigen huis of kamer steeds te werken? Dan heeft Fika vanaf nu de oplossing voor jou! Zij hebben namelijk een toffe nieuwe werkplek gecreëerd, gewoon in het pand naast de lunchzaak.

Fika Kafé

We kennen Fika natuurlijk al lang als gezellige Scandinavische lunchzaak in het centrum, met lekkere koffie en goede broodjes. Goed nieuws: want Fika heeft nu uitgebreid! Het buurpand hoort nu ook bij de lunchzaak, maar dan met een iets ander concept: Fika Kafé. In het voorste gedeelte van de ruimte zit een kiosk. Daar kan je een lekkere koffie to go bestellen, maar ook Scandinavische zoetigheden en wisselende broodjes. Allemaal om mee te nemen. Leuk!

Kantoor

Maar dat is nog niet alles. Fika Kafé bestaat ook uit Fika Kantoor. De zaak biedt fijn, rustige flexwerk-plekken waar je altijd voor een vaste prijs met je laptopje kan gaan zitten. Wat dat kost? Vijf euro voor de eerste twee uur. En dan mag je zo veel koffie, thee, stroom en wifi gebruiken als je wil. Voor ieder uur extra betaal je dan twee euro. Het maximum is vijftien euro. En als je een lunchpauze houdt, kan je natuurlijk ook gewoon de broodjes van de lunchzaak bestellen.

Voor de echte flexwerker heeft Fika ook iets bedacht. Voor 175 euro per maand maak jij van Fika Kantoor je vaste werkplek en ben je er altijd welkom. Als abonnementhouder kan je dan trouwens ook een plekje reserveren, voor het geval het mega druk wordt.

Fika cafés

nu open10:00 - 20:00

Van Broeckhuysenstraat 5, Nijmegen

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

flexplek

ZZP’ers opgelet: 7 x een flexplek huren in Nijmegen doe je hier

Ben jij een Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP'ers) en op zoek naar een flexplek om te vergaderen, m...
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.