Hip! We krijgen een I-Brow Factory in Nijmegen

Door Janneke van Bergen 12 januari 2018

Je bent 25 jaar en je hebt een droom. Deze bestaat uit het runnen van een stoere zaak voor women only: namelijk een soort van barberstation voor wenkbrauwen en wimpers. De droom van de ondernemende Vera Winnemuller gaat uitkomen: begin april opent zij in de Stikke Hezelstraat The I-Brow Factory.

Stoere Vera zorgt voor perfecte wenkbrauwen en/of wimpers

Je moet of onder een steen hebben gelegen (of man zijn) maar goed gevormde en volle wenkbrauwen zijn echt hip tegenwoordig. En nog hipper is het om dan zonder afspraak even bij The I-brow Factory naar binnen te stappen. Want hier staat dan Vera en haar team klaar om jouw wenkbrauwen of wimpers onder handen te nemen.

Barberstation en ‘filmset’ voor vrouwen

Wie denkt een tuttige salon binnen te stappen komt bedrogen uit. Vera: “Het wordt een soort van barberstation voor vrouwen. Als je in mijn zaak naar binnenstapt wil ik dat je echt iets ‘beleeft’, een soort van filmset binnenstapt.”
The I-brow Factory biedt verschillende behandelingen aan. “Denk bijvoorbeeld aan lash-lifting”, vertelt Vera. “Bij deze techniek worden de wimpers geverfd en gekruld en lijkt het alsof je veel vollere wimpers hebt. Het ziet er prachtig en heel natuurlijk uit.”

Epileren of harsen bij The I-Brow Factory kan ook

In het stoere vrouwen concept is natuurlijk ook ruimte voor het epileren of harsen van de wenkbrauw. “En ook permanente make-up of het verven met henna hoort tot de mogelijkheden.”

Op dit moment werkt Vera nog in haar schoonheidssalon Veer in Ewijk. Maar vanaf april is de jonge onderneemster van woensdag tot en met zaterdag in Nijmegen te vinden. “Dit was altijd al mijn droom: mijn eigen zaak in de hippe Stikke Hezelstraat. Weet je: ik vind Nijmegen altijd net klein Amsterdam. Overal kleine en hippe zaakjes maar dan wel alles op loopafstand.”

The I-Brow Factory in plaats van Stippels

The I-Brow Factory komt in het pand waar nu kadowinkel Stippels zit (Stikke Hezelstraat 28) . Dus helaas, deze winkel gaat sluiten. Een kleine troost: de eigenaresse heeft ons verteld dat ze online verder gaat.

[mc4wp_form id=”6695″]

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.