Leuk! Deze horecazaak opent aan Plein ’44

Door Sophie van den Boogaard 23 januari 2019

Een tijd geleden schreven we dat restaurant Pauzini te koop stond. Jammer natuurlijk, maar we krijgen er wel een superleuke zaak voor terug!

Proeflokaal Bregje

Dit voorjaar opent op de plek waar we vroeger Pauzini vonden namelijk Proeflokaal Bregje. “Je kunt bij ons lekker en betaalbaar eten,” vertelt Jan-Julius van Hemert, van Proeflokaal Bregje. “Van maandag tot en met donderdag eet je hier drie gangen voor 14,50 euro, en op vrijdag, zaterdag en zondag betaal je 16,50 euro. Ook hebben we een breed assortiment aan bieren en wijnen waar je lekker van kunt genieten.”

Foto: Proeflokaal Bregje

Terras

Proeflokaal Bregje is niet nieuw in Nederland: in Nijmegen wordt de 25e vestiging geopend. De eigenaren van de restaurants van Proeflokaal Bregje zijn dezelfde als die van de Latijns-Amerikaanse restaurantketen La Cubanita. Je bestelt bij Proeflokaal Bregje bijvoorbeeld lekkere zalmfilet, varkenshaas of truffel-champignon tortellini. “We gaan uiteindelijk ook lunchgerechten aanbieden, maar we beginnen met diner. In het restaurant is plek voor 150 personen en we hebben ook een mooi terras,” aldus Jan-Julius.

Werken bij Proeflokaal Bregje

Lijkt het je leuk om middenin de stad te werken? Bij Proeflokaal Bregje zijn ze voorlopig nog volop op zoek naar personeel. Ze zoeken bijvoorbeeld een bedrijfsleider, een afwasser, een runner en een gastvrouw.


Meer over Proeflokaal Bregje ontdekken?

Proeflokaal Bregje restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 23:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Plein 1944 128, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.