Er komt een nieuwe foodbar aan de Waalkade

Door Sophie van den Boogaard 24 februari 2018

In het pand aan de Waalkade waar voorheen restaurant Holy Five zat komt een nieuwe foodbar! En het wordt nog beter, want wij mogen een diner voor twee weggeven. 

Fyrley

De nieuwe foodbar draagt de naam Fyrley en wordt gerund door Shirley, dezelfde eigenaresse als van Aziatisch restaurant Izzi. “Fyrley wordt een restaurant met allerlei wereldgerechten. We serveren zo’n 20 kleine gerechtjes die je gezellig met elkaar kunt delen. We serveren shashimi, maar bijvoorbeeld ook ganzenlever en carpaccio. We hebben ook wat grotere gerechten, zoals kreeft uit ons eigen aquarium of een lekker stukje tournedos.”

Fyrley
Foto: Fyrley

Industriële sfeer

Fyrley krijgt een industriële uitstraling. “Voor ons interieur maken we veel gebruik van hout en metaal. Ik heb lang gezocht naar een pand dat ik echt vond passen bij dit concept, en dit klopt helemaal. Het terras in onze binnentuin heeft een prachtig uitzicht over de Waal en er is voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten.”

Fyrley opent half maart haar deuren.

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.