Dit leuke nieuwe festival komt naar Nijmegen (en wij mogen kaarten weggeven!)

Door Babs Bingen 29 juni 2018

[UPDATE: deze win-actie is gesloten] In het openluchttheater de Goffert wordt deze zomer een gloednieuw festival georganiseerd: Spoetnik. En het leuke is: wij mogen kaarten weggeven! Lees snel verder.

Op 18 augustus is het zo ver: dan lanceren Roy Gensen en Kim Schouten een gloednieuw festival in Nijmegen. Hoe het heet? Spoetnik. En nu horen we je denken: weer een feestje in Nijmegen. Maar Spoetnik is niet zo maar een festival: ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt worden bij dit nieuwe dancefeest betrokken.

Roy en Kim

Als stagecoördinator van de Tarcisschool in Nijmegen heeft Kim Schouten ervaring in het begeleiden van jongeren met een lichtverstandelijke beperking en een gedragsproblematiek in de richting van werk of dagbesteding. Ze is van mening dat deze jongens en meisjes heel wat kwaliteiten hebben en zij door te participeren in de maatschappij het beste in zichzelf naar boven halen. Roy Jensen heeft reeds tien jaar ervaring met radio en al vaker evenementen georganiseerd. Roy en Kim bundelen hun krachten en organiseren samen jongeren vanaf 18 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt het festival.

Posted by Spoetnik Festival on Friday, 22 June 2018

Maatschappelijk verantwoord

Roy vertelt ons: “We hebben er ontzettend veel zin in. Het openluchttheater is natuurlijk al een unieke locatie. Het wordt een groots feest met 2 area’s. Deep Down Low verzorgt één stage die volledig in het bos ligt. De mainstage zal in het teken staan van techno, de line-up van dat podium is samengesteld door Jan Liefhebber. En alles aan dit festival is maatschappelijk verantwoord: dat moet het event straks gaan ademen. Zo gebruiken we in de foodcorner ook biologisch afbreekbare bekers en bakjes.”

Bij zijn? Doe mee met onze win-actie

[UPDATE: Deze win-actie is inmiddels gesloten]

Lijkt jou het wel leuk om bij dit gloednieuwe festival aanwezig te zijn? Dan hebben wij goed nieuws want wij mogen 2×2 kaarten weggeven! Hoe je kans maakt om te winnen? Heel even het formuliertje hieronder invullen. Daarmee meld je je automatisch ook aan voor onze nieuwsbrief. Geen paniek, je kunt je daarvoor ook altijd weer uitschrijven.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier opnieuw in en geen zorgen, je krijgt geen dubbele mails. Succes allemaal!

  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.