Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hotspot-alert! Deze trendy schatkamer opent in de Lange Hezelstraat

Door Babs Bingen 17 november 2019

Dames en heren opgelet: we krijgen er in de Lange Hezelstraat weer een mooie winkel bij! De Rotterdamse ondernemers Sophie en Michou brengen hun eigen concept van het Westen naar Nijmegen. Maak kennis met Bob & Bill.

Sophie en Michou begonnen zo’n  vijfenhalf jaar geleden hun eigen modelabel en winkel genaamd Bob & Bill. Wat begon als een piepklein winkeltje, verborgen in een wijk in Rotterdam-West, is inmiddels uitgebouwd tot een serieus merk dat negen shop-in-shops heeft. Daarvan is Collectiv. by Swan in onze eigen Molenstraat er ééntje. Nu komt daar een eigen winkel in Nijmegen bij.

Rotterdamse Bob & Bill naar Nijmegen

Sophie: “Onze eerste winkel in Rotterdam bestaat inmiddels niet meer, in onze eigen stad hebben twee andere verkooppunten. Zelf kom ik uit de buurt van Nijmegen dus ken ik de stad heel goed. Ik wist zeker dat onze flagshipstore hier echt goed past. We hebben gekozen voor het eerste winkelpandje in de befaamde Lange Hezelstraat, vanaf het Joris Ivensplein. Makkelijk bereikbaar en het is de gezelligste winkel straat van Nijmegen!”

Sophie en Michou uit Rotterdam zijn de eigenaressen van de winkel (Eigen foto)

Voor mannen én vrouwen

“Het wordt een echte trendy schatkamer. Met kleding en sieraden voor vrouwen, maar óók voor mannen. Op de onderste verdieping komt een man cave: waar we óók voor mannen kleding en accessoires verkopen. We gaan niet alleen ons eigen kledinglabel verkopen, maar ook allerlei mooie Deense en Zweedse merken. En dat allemaal voor fijne prijses.”

Boobies en billen

Maar wie zijn dan Bob & Bill? Sophie: “Dat zijn wij zelf! Sophie staat voor Bob en Michou voor Bill. We wilden graag een stoere naam, die blijft hangen. Ook omdat we ook mannenkleding verkopen. Bob & Bill is eigenlijk afgekort voor boobies en billen. Omdat we iedere vrouw met al haar rondingen perfect vinden zoals ze is.”

Dit is wanneer Bob & Bill in Nijmegen opent

Op zaterdag 23 november kunnen we om 10:00 uur voor het eerst een kijkje gaan nemen in dit nieuwe Nijmeegse pareltje. Enneh, er gelden tijdens het openingsweekend (dus óók op 24 november) nog eens leuke openingsacties. De eerste 25 klanten krijgen een goodiebag mee naar huis. Daarnaast maakt iedereen die op zaterdag 23 november, Sophie’s verjaardag, langskomt kans om een complete outfit te winnen.

Posted by Bob & Bill on Thursday, 14 November 2019


Meer over Bob & Bill ontdekken?

Bob & Bill

Lange Hezelstraat 103, Nijmegen

Lees ook:

Deze bekende Nijmeegse ondernemers nemen het pand van de Sjalot over

Weet je nog, dat restaurant de Sjalot in Nijmegen-Oost ter overname stond? Nu niet meer! Deze bekend...
Schavuit & Co

Deze gave nieuwe Nijmeegse zaak is een slijterij en tattoo shop in één

Mickel van Nozems 6511, je weet wel; de barbier op de Nieuwe Markt waar we eerder over schreven, hee...
De Firma

Breaking: deze Nijmeegse zaak stopt ermee

Acht jaar geleden ging de Firma Nijmegen open. Jaren kon je genieten van een nieuw concept met heerl...
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.