Nieuw in Nijmegen

Bourgondisch borrelen: deze bar opent binnenkort in de Van Welderenstraat

16 september 2019

‘Bar Socio opening soon’ staat groot op de gevel van dit pand in de Van Welderenstraat. Je kent het pand misschien als de oude plek waar eerder WITTE Foodbar zat….

Dat wordt noodles slurpen! De allereerste ramenbar in Nijmegen is een feit

11 september 2019

Liefhebbers van Aziatische noodlesoep en Japanse ramen opgelet: de allereerste ramenshop van Nijmegen gaat binnenkort open. Welkom, ToKokoro!

Deze nieuwe horecazaak maakt het Faberplein binnenkort nog gezelliger

4 september 2019

‘New in Town!’ staat er groot op de ruiten van dit pand aan de Mariënburg. Wie, wat, waar, hoe is er nieuw in town?! Gaan we je vertellen!

Nieuws over de Houtwerf: deze zaak opent binnenkort op deze hotspot

3 september 2019

Hotspot de Houtwerf aan de Hatertseweg krijgt er een nieuwe zaak bij! In het pand waar eerder bloemenzaak Jacco Otten zat, wordt op dit moment flink verbouwd. Michiel en Nanda…

Nijmegen krijgt een LEGO speciaalzaak en de naam is hilarisch

19 augustus 2019

Alle LEGO fans opgelet! We krijgen een, jawel, speciaalzaak van LEGO in Nijmegen. En de naam van de zaak is niet gewoon LEGO, maar een stúk origineler: de Blokkenpiloot.

Er komt een conceptstore aan de Grote Markt en wij hebben de eerste beelden

13 augustus 2019

Dames, opgelet! We kunnen binnenkort weer een leuke conceptstore aan ons favorieten-lijstje toevoegen. In het pand náást café In de Blaauwe Hand op de Grote Markt komt namelijk een nieuwe…

Proost! In deze nieuwe kroeg tap je straks zelf je biertjes

21 juni 2019

Jaaa mensen, we krijgen er een nieuwe kroeg bij in Nijmegen! En niet zo maar eentje. Een kroeg waar je zélf je biertjes kunt tappen. Ja, écht!

Deze nieuwe zaak komt op de plek van Demain in de Hezelstraat

18 juni 2019

Een tijdje geleden viel helaas het doek voor cocktailbar Demain in de Lange Hezelstraat. Maar, we hebben ook goed nieuws! Er komt namelijk een heuse bier-tuin op de plek van…

Welkom in Nijmegen! 5x deze zaken zijn nieuw in onze stad

19 mei 2019

Er gebeurt veel in de binnenstad van Nijmegen. In sommige staan nog lege panden, maar in andere straten komen juist óók leuke nieuwe zaken erbij! En dat vinden we leuk….

Yes! Binnenkort kun je proosten in een gloednieuwe bar in de Grotestraat

3 mei 2019

In de Grotestraat opent binnenkort een gloednieuwe bar. In het pand naast het voormalige Café de Fiets en toekomstige Café de Bakfiets  worden nu nog de laatste voorbereidingen getroffen voor de…

Pagina 1 van 14

adv.