Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Nijmegen

Zó komt de nieuwste hippe koffiezaak in Nijmegen er (ongeveer) uit te zien

4 november 2019

Wie regelmatig een dagje naar Den Bosch of Eindhoven gaat, is er al vast bekend mee: de horecazaak CoffeeLab. Goed nieuws voor ons, want er komt nu óók in Nijmegen…

Nieuwe zaak op komst: dit komt er in het oude pand van Wild at Heart Bridal

28 oktober 2019

Op de hoek van de Van Welderenstraat in de binnenstad van Nijmegen zit een prachtig authentiek pand. Voorheen zat bruidsmodezaak Wild at Heart Bridal er. Toen deze zaak ging verhuizen,…

Culinaire verrassingen voor eetcaféprijzen: deze zaak zit in het oude pand van Savarijn

14 oktober 2019

Afgelopen zomer werd bekend dat restaurant Het Savarijn na 35 mooie jaren ging sluiten. Inmiddels zit er een nieuwe zaak in het pand: Brunswick.

Dit komt er in het oude pand van JP Vincken & Zn aan de Daalseweg

7 oktober 2019

Wie geregeld op de Daalseweg komt, is het vast al opgevallen: Glocal Food Shop JP Vincken & Zn is weg. Wij weten wat ervoor in de plaats komt!

10 x deze zaken zijn sinds september nieuw in Nijmegen

2 oktober 2019

In de maand september hebben we héél veel leuke nieuwtjes met jullie gedeeld over nieuwe Nijmeegse zaken, of Nijmeegse zaken die binnenkort een nieuwe vestiging in onze stad openen. Hier…

Bourgondisch borrelen: deze bar opent binnenkort in de Van Welderenstraat

16 september 2019

‘Bar Socio opening soon’ staat groot op de gevel van dit pand in de Van Welderenstraat. Je kent het pand misschien als de oude plek waar eerder WITTE Foodbar zat….

Dat wordt noodles slurpen! De allereerste ramenbar in Nijmegen is een feit

11 september 2019

Liefhebbers van Aziatische noodlesoep en Japanse ramen opgelet: de allereerste ramenshop van Nijmegen gaat binnenkort open. Welkom, ToKokoro!

Deze nieuwe horecazaak maakt het Faberplein binnenkort nog gezelliger

4 september 2019

‘New in Town!’ staat er groot op de ruiten van dit pand aan de Mariënburg. Wie, wat, waar, hoe is er nieuw in town?! Gaan we je vertellen!

Nieuws over de Houtwerf: deze zaak opent binnenkort op deze hotspot

3 september 2019

Hotspot de Houtwerf aan de Hatertseweg krijgt er een nieuwe zaak bij! In het pand waar eerder bloemenzaak Jacco Otten zat, wordt op dit moment flink verbouwd. Michiel en Nanda…

Nijmegen krijgt een LEGO speciaalzaak en de naam is hilarisch

19 augustus 2019

Alle LEGO fans opgelet! We krijgen een, jawel, speciaalzaak van LEGO in Nijmegen. En de naam van de zaak is niet gewoon LEGO, maar een stúk origineler: de Blokkenpiloot.

Pagina 1 van 15

adv.