Er is kans op sneeuw in Nijmegen

Door Janneke van Bergen 7 december 2017

Heb jij je thermo-ondergoed al vooraan in je kast liggen? Er is winters weer op komst en ook in Nijmegen kan het tijdelijk wit worden. 

Kans op hagel en natte sneeuw

Vrijdag belooft een gure dag te worden, zegt Weeronline. “Er trekken geregeld buien over het land en gedurende de middag krijgen de buien steeds vaker een winters karakter. Hierbij is kans op hagel en natte sneeuw.” Ook zaterdag en zondag is het guur en is er kans op (natte) sneeuw.

Slecht nieuws voor alle koukleumen

Nog slechter nieuws voor alle koukleumen is dat het ook een flink stuk kouder wordt dan voorgaande dagen. Dat komt ook door de stevige wind. Tijdens winterse buien daalt de temperatuur naar een graad of 1 en het kan daardoor ook tijdelijk wit en glad worden. Ook voor de zaterdag zijn de voorspellingen guur en winters. Het winterse weer blijft daarna tot het einde van de week aanhouden, zo voorspelt Weeronline.

Doe er je voordeel mee!

Het winterse weer is een perfecte ambiance om juist leuke dingen te doen. Koop een kerstboom – hier lees je waar – en drink warme chocomel tijdens het optuigen. Of komt helemaal in de kerstsfeer tijdens één van deze Nijmeegse kerstmarkten. De winter is ook de perfecte tijd om weer eens iets leuks te gaan doen met je lover. Inspiratieloos? Check dan ons lijstje met 9 winterse tips. 

via GIPHY

Meer over

Nieuws