Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer: Bistro Allerlei sluit haar deuren, en dat heeft een goede reden

Door Sophie van den Boogaard 2 januari 2018

Dat Bistro Allerlei te koop staat wisten we al wel, maar nu is het hoge woord eruit: ze stoppen ermee. Tot en met 13 januari 2018 kun je nog genieten van de heerlijke gerechten van het restaurant, daarna gaan de deuren dicht.

De man die op zondag het vlees komt snijden

Eigenaar Erik Wittop Koning vertelt dat hij stopt met Bistro Allerlei om meer tijd te besteden aan zijn gezin. “Ik wil niet de man zijn die op zondag het vlees komt snijden. In een rustige week werk ik 60 uur. Thuis heb ik een kind van 2,5 jaar oud en een van één jaar, en de balans tussen werk en privé is nu echt te scheef.”

Favoriete gerechten

Tot en met 13 januari kun je bij Bistro Allerlei nog aanschuiven voor een echte klassieker. “We hebben een kassasysteem waarin je kan zien wat de meest verkochte gerechten zijn. Tot en met 13 januari serveren we de populairste gerechten van de afgelopen 5,5 jaar. Ik weet dat er mensen zijn die speciaal bij ons kwamen eten voor de cheesecake of voor het vlees van de barbecue. Daarom vind ik het niet meer dan normaal om de mensen die ons altijd zo gesteund hebben op deze manier te bedanken,” vertelt Erik.

Heb jij ambities in de horeca? Bistro Allerlei staat nog steeds te koop!


Meer over Bistro Allerlei ontdekken?

Bistro Allerlei restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Regulierstraat 59, Nijmegen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Nieuws

adv.