Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er in het oude pand van JP Vincken & Zn aan de Daalseweg

Door Babs Bingen 7 oktober 2019

Wie geregeld op de Daalseweg komt, is het vast al opgevallen: Glocal Food Shop JP Vincken & Zn is weg. Wij weten wat ervoor in de plaats komt!

Inwoners van Nijmegen-Oost kennen het oude JP Vincken & Zn aan de Daalseweg vast wel. Je dronk er een goede kop koffie, kon er neerstrijken voor een lunch en kocht er lekkere streekproducten en goede wijnen.  Na zes jaar stopte Jean-Pierre met zijn ‘eetwinkel’ en stort hij zich volledig op wijnhandel.

Zaterdagmorgen en niet in de winkel… Dat is even wennen na zes jaar. Wat een tijd was dat! Thanks voor jullie trouwe…

Posted by JP Vincken & Zn on Saturday, 21 September 2019

Koffiebar KOEN

Dat betekent dat het mooie hoekpand op nummer 31 vrij kwam. Precies op het moment dat de Nijmeegse Heidi Arntz op zoek was naar een pand voor haar eerste eigen zaak. Het bleek een match. Zodoende wordt er in het oude pand van JP Vincken flink geklust aan een nieuwe horecazaak: Koffiebar KOEN.

Op eigen benen staan

Heidi: “Toen ik ooit mijn eerste baantje in de afwas had, wist ik al dat ik ooit voor mezelf wilde beginnen in de horeca. In Nijmegen heb ik onder andere bij LUX en bij Café Eten & Drinken gewerkt. Bij Eten & Drinken kreeg ik de kans om mede-eigenaar te worden. Een mooie kans, maar ik wilde toch graag op eigen benen staan. Op een gegeven moment ben ik rondjes gaan fietsen, op zoek naar een pand. Toen kwam ik dit tegen.”

Inloopplek

Koffiebar KOEN moet een fijne inloopplek worden, waar we een goede bak koffie kunnen drinken en lekker kunnen ontbijten en lunchen. Zo staan er straks bijvoorbeeld een broodje hete kip, carpaccio een huisgemaakt eiersalade op de kaart. Handig: we kunnen straks plaatsnemen aan een tafeltje, maar ook een koffietje of broodje afhalen.

Op dit moment kan Heidi nog geen exacte datum van de opening noemen. Ze verwacht dat het half oktober gaat zijn. Houd voor de exacte datum even de sociale media van Koffiebar KOEN in de gaten.

Daar gaan we dan! Koffiebar KOEN is gestart met de voorbereidingen. Per 16 september krijgen we de sleutel van Daalseweg…

Posted by Koffiebar KOEN on Friday, 6 September 2019


Meer over Koffiebar KOEN ontdekken?

Koffiebar KOEN koffiebars

Gesloten08:00 - 18:00

Daalseweg 31, Nijmegen

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Nijmegen' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Nijmegen.

adv.