Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee Nijmeegse horecazaken staan in de Koffie Top 100

Door Thijs Stevens 25 september 2018

Ieder jaar stelt Misset Horeca de ranglijst Koffie Top 100 samen en dit keer zit er een leuke Nijmeegse nieuwkomer tussen. Boot Koffie uit Amersfoort gaat er met de eerste prijs vandoor, de hoogste Nijmeegse koffiemaker staat op nummer 14. 

Nijmeegs kampioen

Coffeelovers Mariënburg is wederom de kampioen van Nijmegen. De koffieketen die in Nijmegen gevestigd zit in de bibliotheek Gelderland-Zuid. Vooral de lungo uit Yirgacheffe, Ethiopië, werd hoog gewaardeerd. Plek nummer 14 is natuurlijk een heel mooi resultaat, maar vorig jaar eindigde Coffee Lovers zelfs nog een plekje hoger: op nummer 13.

💛💚💙💜❤ De rust in de ochtend van Roze Woensdag tijdens de Vierdaagse Nijmegen, met een heerlijke Coffeelovers cappuccino, come and get yours! Ook in take away ❤💜💙💚💛

Posted by Coffeelovers Mariënburg on Wednesday, 19 July 2017

Nieuwkomer

Op plek nummer 40 vinden we de tweede en laatste Nijmeegse koffiemaker terug in deze top 100. De eer gaat naar Hotel Credible van eigenaren Mark Nijhuis en Loes de Kort. ‘Fruitige tonen komen naar voren, een aangenaam zuurtje: citrus, perzik, iets bloemigs en kruiden. Mooi in balans en vol. De afdronk is lang en prettig,’ aldus de vakjury. En over de espresso: ‘Full bodied, rond, smooth, perfecte temperatuur. helemaal goed.’ Mooie complimenten voor Credible dus, dat vorig jaar nog niet in de top 100 te vinden was.

❤️ Happy valentine ❤️ Vandaag alleen maar liefde in en bij je koffie

Posted by Credible on Wednesday, 14 February 2018

Vorig jaar

In 2017 stonden er ook twee Nijmeegse horecazaken in de Koffie Top 100. Toen mocht naast Koffie Lovers (plek 13) ook De Meesterproef (plek 95) zich tot een van de beste koffiezetters rekenen.

De hele top 100 van Misset Horeca vind je hier.

Lees ook:

koffie Nijmegen

Hier in Nijmegen drink je de allerlekkerste koffie (volgens jullie)

Er zijn heel veel leuke horecaspots in Nijmegen waar je een goede kop koffie kunt drinken. Wij vroeg...
koffie Nijmegen

Koffietijd! Hier in Nijmegen haal je de lekkerste koffie-to-go

Kan jij ook niet functioneren zonder een stevig bakkie pleur? Is het bruine goud jouw redding in de ...

 

 

 

 

 

adv.