Sportwinkel Decathlon wil naar Nijmegen

Door Sophie van den Boogaard 10 januari 2018

Decathlon wil naar Nijmegen. Dat laat een woordvoerder van de winkel weten in een antwoord op de vraag of de sportwinkel het voormalig V&D pand zal gaan betrekken. Op welke locatie ze een filiaal willen openen blijft voorlopig nog een geheim.

Ruimte voor meer

Eerder deze maand berichtten we dat meubelwinkel Zen in the City een deel van het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt gaat betrekken. Maar er is ruimte voor nog veel meer winkels! Uit jullie reacties bleek dat onder andere sportwinkel Decathlon zeer welkom zou zijn in ons centrum.

Plannen voor Nijmegen

Nick van de Sande van Decathlon schrijft in een mail aan Indebuurt:
“Wij willen op termijn zeker een vestiging openen in Nijmegen om zo ook sport toegankelijk te maken voor de Nijmegenaren. Echter, wij maken nooit openbaar naar welke locaties wij kijken.”

De van oorsprong Franse sportwinkel verkoopt scherp geprijsde sportkleding, kampeergear, sportartikelen en backpacks. Nijmegenaren die nu naar de Decathlon willen moeten daarvoor vooralsnog naar Arnhem. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

Meer over

Nieuws Winkelen