Cool: Matthijs van Nieuwkerk en Jan Terlouw waren in Nijmegen en dit is waarom

Door Babs Bingen 14 maart 2019

Leerlingen van het Montessori College in Nijmegen hebben het goed bekeken: Matthijs van Nieuwkerk en Jan Terlouw hebben bij hen voor de klas gestaan. En alsof dat nog niet cool genoeg is, is dit alles ook nog eens gefilmd  door de NTR.

In het NTR-programma ‘De Klas’ krijgen groepen leerlingen van verschillende scholen in Nederland een bijzondere les van een ongewone docent. Zo is er bijvoorbeeld een groep leerlingen van het Wolfert College in Rotterdam die van bekende Nederlanders Jandino Asporaat en Claudia de Breij les kregen over zelfontplooiing en liefde.

En wat nou leuk is: het televisieprogramma is ook in Nijmegen op bezoek geweest. Leerlingen van het Montessori College kregen les van niemand minder dan Matthijs van Nieuwekerk over kunst en van Jan Terlouw over duurzaamheid. Zijn wij stiekem wel een beetje jaloers op natuurlijk.

Meekijken

Maar, niet getreurd. Wij kunnen die lessen achter de beeldbuis gewoon bijwonen. Zet je televisie op zondag 14 april om 20:25 uur op NPO 1, dan zie je de aflevering met Matthijs van  Nieuwkerk. Op zondag 28 april is Jan Terlouw aan de beurt. Kijken dus!

Lees ook:

Navarone The Voice of Holland

Gaaf: Navarone gaat in het Goffertpark spelen en dit is wanneer

Dat Navarone niet The Voice of Holland won, is natuurlijk jammer. Toch komt er voor de jongens een a...

De show van Navarone in de finale van The Voice kijk je hier terug

Merijn van Navarone: ‘Anouk is als coach altijd eerlijk’

Bekende Nijmegenaren: deze BN’ers komen uit Nijmegen

adv.