Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder: 4 x weetjes over natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Aangeboden door Natuurbegraafplaats Mookerheide 28 september 2019

Wij hebben nog nooit echt nagedacht over een laatste rustplaats, totdat we iets bijzonders voorbij zagen komen: een eigen plek in de natuur die voor altijd van jou is. Om hier meer over te weten te komen kun je 6 oktober van 11.00 tot 16.00 uur naar de opening van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Alvast vier weetjes.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Een eigen plek voor altijd

natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide 5
© Twycer / www.twycer.nl

Uitgestrekte heidevelden, glooiende heuvels, mooie bossen, historische sier- en moestuinen en een statig wit jachtslot; Landgoed Mookerheide is een prachtig gebied met een rijke geschiedenis. Hierdoor voelen veel mensen zich met de plek verbonden. Hoe mooi is het, dat je binnenkort een plekje voor later kunt reserveren in dit bijzondere landschap. Een plek die voor altijd van jou is.

De natuur zorgt voor de plek

natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide 2
© Twycer / www.twycer.nl

Natuurbegraven Nederland biedt eeuwige grafrust zonder bijkomende kosten voor grafverlenging of onderhoud; de natuur zorgt voor de plek. Een houten boomschijf met persoonlijke inscriptie kan dienen als natuurlijk gedenkteken. Je nabestaanden hebben geen zorgen over het onderhoud; voor hen is de natuurbegraafplaats vooral een fijn gebied om te wandelen en hun dierbare te gedenken. Bijzonder toch?

Dieren en planten voelen zich thuis

open dag natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide 1
© Twycer / www.twycer.nl

Na het laatste afscheid neemt Natuurmonumenten het beheer van het gebied over. Zo blijft deze natuur voor altijd bestaan. Met de opening van de natuurbegraafplaats is er weer een stap gezet in het het verdere herstel en duurzaam behoud van het landgoed voor de toekomst waardoor nog meer dieren en planten zich thuis gaan voelen op Landgoed Mookerheide.

Maak een mooie wandeling

natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide 3
© Twycer / www.twycer.nl

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide wordt zondag 6 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur officieel geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd om erbij te zijn en te genieten van een prachtige wandeling of rondleiding. Kun jij deze dag niet? Na de opening is de natuurbegraafplaats vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Meer info? Het informatiecentrum is zeven dagen in de week geopend. Loop gerust binnen of maak een afspraak voor het uitzoeken van een plekje.


Meer over Natuurbegraafplaats Mookerheide ontdekken?

Natuurbegraafplaats Mookerheide dienstverlening

Heumensebaan 18, Molenhoek

Bekijk meer:dienstverlening
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.