112

Schandalig: vrouw wint Jackpot en wordt meteen bestolen in Nijmegen (filmpje)

112
7 juni 2018

Het zou je maar gebeuren: je bent in het Casino en opeens win je de jackpot! Het overkwam een vrouw in Nijmegen, maar de afloop was niet gunstig.

Nijmeegse politie geeft superhandige tip: zo voorkom je autodiefstal

112
5 juni 2018

Nijmegenaren opgelet! Rij jij rond in een auto met een slimme autosleutel? Dan ben je een makkelijke prooi voor autodieven. De Nijmeegse politie tipt op Facebook een handige tip voor…

Noodweer in Nijmegen: straten blank en mega-hagel (check hier de foto’s)

112
29 mei 2018

Dat was nog eens een ‘buitje’! Boven onze stad vielen flinke buien en op sommige plekken vielen mega hagelstenen uit de lucht. Wij verzamelden de bizarste foto’s en filmpjes. Heb…

Let op: in deze Nijmeegse buurten wordt heel vaak ingebroken

Nieuws
26 mei 2018

We hopen dat je het nog nooit hebt meegemaakt: een inbraak. Toch zijn er – helaas – heel wat dieven actief in Nijmegen. In 2017 werd er in Nijmegen in…

Gelukkig: Glenn is weer terecht

112
14 mei 2018

Eerder vroegen we jullie op Indebuurt Nijmegen om uit te kijken naar de vermiste Glenn. Die oproep deelden jullie massaal, waarvoor dank. Glenn is inmiddels gelukkig weer terecht.

Update: vermiste Nijmegenaar Glenn voor het laatst gezien in Arnhem

112
8 mei 2018

UPDATE: Glenn is terecht. De vermiste Nijmeegse student en barman Glenn is voor het laatst gezien op station Arnhem. Dat meldt de Nijmeegse politie.

Kijken jullie uit naar Glenn? Deze Nijmegenaar wordt vermist

112
7 mei 2018

UPDATE, Glenn is terecht. De Nijmeegse student Glenn wordt vermist. De politie vraagt op Facebook om naar Glenn uit te kijken.  

Politie annuleert open dag vanwege wedstrijd N.E.C.

Nieuws
1 mei 2018

Jammer! De open dag van de Nijmeegse politie op 13 mei gaat niet door. In verband met de nacompetitie van NEC is er geen tijd en mankracht om de open…

Opletten mensen! Dit zijn de 7 gevaarlijkste rotondes in Nijmegen

Verkeer
19 april 2018

Onze stad krijgt steeds meer rotondes. En ondanks dat ze over het algemeen veiliger zijn dan kruispunten, gebeuren er toch nog best veel ongelukken, zo blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws….

Studenten let op! Veel inbraken in Nijmeegse studentenhuizen

112
17 april 2018

De politie roept Nijmeegse studenten op hun studentenwoningen goed af te sluiten. Deze week zijn er al zes inbraken en insluipingen geweest. Allemaal bij studentenhuizen dus.

Pagina 1 van 6