Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag 2020 in Nijmegen: dit is er te doen in de wijken buiten het centrum

Door Babs Bingen 9 maart 2020

[Update: op 23 maart is besloten dat alle evenementen in Nederland tot 1 juni niet doorgaan wegens de verspreiding van het coronavirus. Koningsdag 2020 gaat dus niet door.]

Koningsdag 2020 in Nijmegen komt eraan! Niet alleen het centrum onze staat op z’n kop! Er zijn in de wijken daaromheen ook genoeg leuke dingen te doen. Hier even een overzichtje van activiteiten. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijmarkt Goffertpark

(Foto: indebuurt Nijmegen)

Ook niet te missen tijdens je Koningsdag in Nijmegen: de vrijmarkt in het Goffertpark! Spreid je kleedje uit en ga gezellig je zolder leegverkopen, of struin langs alle (creatieve) kraampjes om leuke snuisterijen op de kop te tikken. Er staan ook leuke kinderactiviteiten op de planning. Tussen 10.00 en 16.00 uur ben je welkom en de toegang is natuurlijk gratis.

Tangsalon in het openluchttheater

Posted by Openluchttheater De Goffert on Friday, 10 October 2014

Heb je even genoeg van de Koningsmarkt op de Goffertweide? Ga dan naar Openluchttheater de Goffert. Gegarandeerd een oase van rust in alle oranjehectiek. Kopje koffie, even lekker zitten en wat babbelen en misschien zelfs dansen. Je hoort hier namelijk tussen 12.00 uur en 16.00 uur Argentijnse tango en Amerikaanse swingmuziek uit de veertiger jaren. In een sprookjesachtige entourage treffen dansers uit binnen- en buitenland elkaar. Ook als je geen tango danst, kun je gerust mee dansen, want iedereen kan bewegen op muziek. Toegang is gratis.

Oranjelent

Posted by Oranjelent on Sunday, 25 February 2018

In Lent staan er tijdens Koningsdag allemaal leuke dingen op de planning tijdens Oranjelent. Er is om 9.30 uur een kinderfietstocht, een vrijmarkt vanaf 10.00 uur en er staat een grote tent waar tijdens Koningsnacht al gefeest wordt. Ook is er om 14.30 uur een zeepkistenrace. Waar moet je zijn deze dag in Lent? Op het sportterrein van voetbalvereniging DVOL. Daar vind je vanaf 10.00 uur ook springkussens en allerlei andere leuke activiteiten. Natuurlijk is er ook een horecaplein met foodtrucks en barren. Meer info vind je hier.

Koningsdag in Oosterhout

Posted by Stichting Wijkraad Oosterhout on Monday, 11 March 2019

Tijdens Koningsdag 2019 is er op het Sportpark Nieuw Balveren bij OSC in Nijmegen-Noord een kleedjesmarkt. Het terrein is toegankelijk van 10:00 tot 15:00 uur. Naast een kleedjesmarkt zijn er ook luchtkussens voor de kids. Voor de oudere kinderen is er een stormbaan en een pannaveldje. Ieder kind vanaf 2 jaar betaalt 2,50 euro entree. Daarmee kunnen ze ook de luchtkussens en stormbaan op! Meer informatie vind je hier.

Vrijmarkt Truus Mast park

Koningsdag 2020 in Nijmegen
(Foto: ANP)

Voor het vierde jaar op rij vind je middenin Oost tijdens Koningsdag de kindervrijmarkt in het Truus Mast Park. Het is een evenement met muziek, eten, drinken, spelletjes voor de kinderen en natuurlijk gezelligheid. Vanaf 8.00 uur kunnen kinderen van alle leeftijden een plekje bemachtigen in het park. Vanaf 10.00 uur zijn alle inwoners van Nijmegen van harte welkom. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot luchtkussen en is er muziek. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Let op: Koningsdag 2020 Lindenholt gaat niet door

VIERING KONINGSDAG 2020 GAAT NIET DOOR IN LEUVENSBROEKDoor privé-omstandigheden gaat de viering van Koningsdag in de…

Posted by Stichting Lindenholtse Activiteiten voor Kinderen (SLAK) on Monday, 9 March 2020

Ieder jaar wordt er door de Stichting Lindenholtse Activiteiten voor Kinderen (SLAK) Koningsdag 2020 georganiseerd. Dit jaar gaat het feest helaas niet door, wegens privé-omstandigheden van de organisatie.

Zijn we er eentje vergeten?

Happy New Year Yes GIF - Find & Share on GIPHY

Zijn we een vrijmarkt of ander leuk evenement tijdens Koningsdag 2020 in Nijmegen vergeten in dit lijstje op te nemen? Laat het ons dan vooral even weten door een mailtje te sturen naar [email protected], dan vullen wij het lijstje aan. Dankjewel!

Meer over Koningsdag 2020 in Nijmegen:

Koningsdag 2020 in Nijmegen

Koningsdag in Nijmegen 2020: het programma overdag in het centrum

[Update: op 23 maart is besloten dat alle evenementen in Nederland tot 1 juni niet doorgaan wegens d...
Koningsdag 2020 in Nijmegen

Dit doen winkels en de markt in Nijmegen met Koningsdag 2020

Hoewel alle evenementen op Koningsdag 2020 niet doorgaan, blijft maandag 27 april een feestdag. Daar...
koningsnacht in nijmegen

Koningsnacht in Nijmegen 2020: alle feestjes op een rij

[Update: op 23 maart is besloten dat alle evenementen in Nederland tot 1 juni niet doorgaan wegens d...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.