Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Nijmegen

Door Carin van der Meij 25 november 2020

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Nijmegen een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Weet je nog: vorig jaar maakte indebuurt Nijmegen vele ouderen van woonzorgcentrum Huize Rosa blij met hartverwarmende kerstkaarten. Dat was zo’n succes, dat we de actie dit jaar weer houden. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Nijmegen ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Huize Rosa en de Waalboog in Nijmegen verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Hier zie je de beelden van vorig jaar:

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór maandag 21 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij Huize Rosa en de Waalboog terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s naar [email protected].

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar: 

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten zelf in de brievenbus van onze redactie doen. Je hoeft daarvoor niet aan te bellen. Er zijn momenteel namelijk géén mensen aanwezig.

In de binnenstad van Nijmegen kun je bij A. Holland Schoenen aan Plein ’44 kerstkaarten inleveren. Daar staat een speciale indebuurt-brievenbus. De openingstijden van deze winkel vind je hier.

 Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Lees ook:

Hartverwarmend: wij brachten 655 kerstkaarten naar (eenzame) ouderen (VIDEO)

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproep om kerstkaarten naar ons te sturen voor de ouderen van H...

adv.