Dit zijn de kerstmarkten in Nijmegen (2018)

Door Thijs Stevens 11 december 2018

Ben jij, net als wij, dol op gezellige kerstmarkten? Dan hebben wij goed nieuws. In Nijmegen zijn er in de wintermaanden heel veel verschillende kerstmarkten. Wij hebben een lijstje gemaakt met de Nijmeegse kerstmarkten in 2018.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt in het Westerpark

Vrijdag 14 december 2018 is er weer een gezellige verlichte kerstmarkt in het Westerpark hoek Kanaalstraat/Rivierstraat…

Posted by Waterkwartier Nijmegen on Wednesday, 24 October 2018

Bewoners van het Waterkwartier organiseren op 14 december weer een kerstmarkt in het Westerpark. De Kerstman is er zelf ook en rijdt rond in een arrenslee en je kunt zelf met ‘m op de foto. Verder is er gratis erwtensoep, glühwein, zijn er marshmallows en vuurkorven, is er een heus kerstkoor én worden er workshops gegeven. Oh ja: de entree is helemaal gratis!

Kerstfair in Hobbycentrum Nijmegen

Tijdens deze Kerstfair op zondag 9 december scoor je vooral unieke en handgemaakte kerstcadeaus, natuurlijk gemaakt door de Nijmegenaren van het Hobbycentrum. Swing mee op vrolijke muziek of beproef je geluk in de loterij met leuke prijzen. De toegang van deze kerstfair is gratis!

Kerstmarkt in het Florapark

Komt allen tezamen in en om de Witte Molen in het Florapark! Want daar is op woensdag 12 december weer een superleuke kerstmarkt van 16.00 tot 21.00 uur. Shop leuke kerstartikelen en geniet van optredens van verschillende koren en dansgroepen. Kids kunnen broodjes bakken of met de kerstman op de foto. Heel veel mensen uit de wijk leveren een bijdrage aan deze sfeervolle kerstmarkt. 

Kerstmarkt bij Café de Driesprong

kerstmarkt driesprong

Bij café-biljart de 3sprong kun je op 15 december terecht voor een kleine maar gezellige kerstmarkt. Tussen 17.00 en 22.00 uur staan er verschillende kraampjes rondom het café en natuurlijk kun je er ook terecht voor een warm of koud drankje!

Kerstmarkt ROC voor het goede doel

De kerstmarkt in het ROC-gebouw. (Foto: Facebookevent ROC Kerstmarkt)

Studenten marketing van het ROC Nijmegen zorgen op woensdag 19 december voor een overdekte kerstmarkt in de hal van het ROC. Op de kerstmarkt aan de Campusbaan 6 vind je hapjes en drankjes uit alle windstreken en een hoop andere activiteiten. Vanaf 11.00 uur ’s ochtends ben je welkom. De entree is gratis en wat deze kerstmarkt bijzonder maakt is dat alle opbrengsten rechtstreeks naar 3FM Serious Request gaan!

Kerst-Inn Antonius van Paduakerk

De Antionius van Paduaparochie opent van 14 tot en met 16 december de kerkdeuren voor de ‘Kerst-In‘. Er is een kerstexpositie en er zijn een hoop stalletjes met kerstartikelen die door vrijwilligers gemaakt en verzameld zijn. Op vrijdag 14 december gaan de deuren van de kerk aan de Groesbeekseweg tussen 16.00 en 20.30 uur open. Op zaterdag en zondag kun je tussen 11 en 17.00 uur terecht bij de Kerst-Inn. De kerstmarkt wordt op zondag om 16.00 afgesloten met een concert van het Paduakerstkoor, Glühwein en kerststol.

Kerstmarkten in de binnenstad

Foto ter illustratie: unsplash.com

De laatste jaren worden enkele straten in de Nijmeegse binnenstad op de twee zondagen voor Kerst omgetoverd tot kerstmarkt. Of dat dit jaar ook weer zo is, is nog niet bekend, maar grote kans dat je op zondag 16 en 23 december weer in de Hoogstraat, Burchtstraat, Grote Markt, Augustijnenstraat, Broerstraat en op het Mariënburgplein terecht kunt om je laatste kerstspulletjes te shoppen. Niet alleen bij kraampjes, maar ook gewoon in de winkels van de binnenstad. Zodra de data officieel zijn, laten we je het direct weten!

Meer kerstmarkten

Het kan goed zijn dat er, naarmate kerst dichterbij komt, nog meer kerstmarkten verschijnen in dit lijstje. Hou onze website daarom goed in de gaten! Zelf al een kerstmarkt gespot die niet in dit overzicht staat? Laat het ons weten via een mailtje!

Lees ook:

Dit zijn de 10 leukste eetcafé’s in Nijmegen (volgens jullie)

Heb jij zin om een vorkje te prikken in een gezellige sfeer? Search no more en schuif aan bij een le...

Proost! 7 x bierbrouwerijen in Nijmegen

Wij Nijmegenaren zijn een dorstig volkje. We houden bijna allemaal wel van een speciaalbiertje op z'...

 

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.