Het team

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt Nijmegen zit midden in Nijmegen in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Nijmegen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen Kaapstander 24 6541 EX Nijmegen

Navigeer naar

Team indebuurt Nijmegen

Suzan van Wershoven

Community Manager

Als Nijmegenaar in hart en nieren en liefhebber van schrijven, neem ik jullie op indebuurt graag mee in alle nieuwtjes, fijne plekjes en bijzondere inwoners die ons 'Nimma' te bieden heeft. Heb jij een bijzonder verhaal over de stad, open je binnenkort een nieuwe zaak of mogen we eens binnenkijken in jouw woning? Stuur vooral een mailtje naar [email protected] Ideeën en verhalen zijn altijd welkom. Wie weet tot binnenkort!

Sophie van den Boogaard

Contentspecialist

Als geboren en getogen Nijmegenaar én Content Specialist voor indebuurt schrijf ik met liefde over alles wat onze stad te bieden heeft. En dat is veel! Zelf geniet ik het liefst van Nijmegen in haar bruine kroegen, in de Ooijpolder, aan de Waal, en natuurlijk tijdens de Vierdaagse. Ik ben heel benieuwd waar jíj uitgaat, wandelt, eet en drinkt en waar je je over verbaast in Nijmegen. Alle tips en ideeën zijn welkom op [email protected]

Dilara Isik

Contentspecialist

Dilara is Contentspecialist bij indebuurt Nijmegen. Ben jij ondernemer en deel je jouw verhaal graag met andere Nijmegenaren? Dan helpt Dilara je heel graag om dat verhaal te vertellen!

Lott Fransen

Freelancer

Nijmegen is een stad naar Lotts hart. Waarom? Het heeft alles! Een bruisend uitgaansleven, de leukste horecatentjes, de mooiste straatjes en natuurlijk prachtige natuur.

Desiree Cuijpers

Freelancer

Mijn liefde voor Nijmegen? Die is begonnen toen ik hier kwam studeren. In Nijmegen is altijd genoeg te beleven. Van de ultiem gezellige koffietentjes in de winter, tot uren luieren aan het Waalstrandje in de zomermaanden. Het is echt een stad waar ik me thuis voel, authentiek maar toch hip.

Buurtbijdragers

Karsten Russ

Buurtbijdrager

Karsten is een Nijmeegse fotograaf die zich vol passie en energie stort op verschillende soorten fotografie. Hij legt regelmatig betekenisvolle beelden en bijzondere momenten vast. "Beelden zien, is immers iets anders dan foto's maken!'.

Yoas Huwaë

Buurtbijdrager

"Nijmegen is de stad waar ik geboren ben en met veel liefde nog steeds fijn woon. Opgegroeid in Grootstal en inmiddels wonend op steenworpafstand van onze binnenstad. De stad waar ik ben opgegroeid en als kleine jongen langzaamaan de stad mijn eigen heb mogen maken. Ik zie mezelf hier niet meer zo snel vertrekken!"