Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

Catheleyne Creusen

Community Manager community manager leuk volgens local

Catheleyne woont sinds 2009 in Nijmegen via het bekende recept: ze begon met haar studie Taal- en Cultuurstudies aan de Radboud Universiteit en ging op kamers. Toen ze eenmaal afgestudeerd was, hield ze te veel van onze mooie stad om er nog weg te gaan!

Hier lees je wat haar Nijmeegse favorieten zijn!

E: [email protected]

 

Anoek Pelgrum

Gastredacteur Anoek gastredacteur

Graag stellen we jullie even voor aan onze gastredacteur Anoek Pelgrum. De 20-jarige studente studeert Communicatie in Zwolle, maakte door een minor kennis met Nijmegen en oriënteert zich momenteel op een master aan de Radboud Universiteit. “Ik merkte meteen hoe veelzijdig Nijmegen is. De stad is niet alleen leuk voor studenten, maar voor alle inwoners!” Inmiddels kent Anoek aardig de weg in de oudste stad van Nederland en schrijft ze superleuke artikelen over bijzondere stadsgenoten! Lees hier meer over Anoek. 

Babs Bingen

Stagiaire stagiaire indebuurt

Ook Babs Bingen hoort bij het team van Indebuurt Nijmegen. Babs is 23 en is de allereerste stagiaire van Indebuurt. “Tot half juli hoop ik veel artikelen te schrijven voor dit toffe platform.” Babs voelt zich enorm thuis in de knusse binnenstad van Nijmegen. Haar favoriete spot is Smaakrijk. Hier werkt ze iedere zaterdag in de keuken of in de bediening. Lees hier meer over Babs!

E: [email protected]

Yannick Baay

Gastredacteur Yannick Baay gastredacteur

Yannick Baay is gastredacteur bij Indebuurt Nijmegen. Yannick schrijft vooral over allerlei  nieuwtjes die met studenten te maken hebben. En dat is niet voor niets, want hij studeert zelf ook in Nijmegen. In het dagelijks leven ‘vecht’ Yannick met zijn scriptie, speelt hij bordspelletjes en is hij ook vaak te vinden in het sportcentrum.

Meer over Yannick lees je hier.