Het team

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt Nijmegen zit midden in Nijmegen in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Nijmegen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen Kaapstander 24 6541 EX Nijmegen

Navigeer naar

Redactie indebuurt Nijmegen

Babs Bingen

Babs Bingen

Community Manager

Babs is sinds ze in Nijmegen haar studententijd beleefde, niet weer weg te slaan uit onze stad. "In Nijmegen is altijd wel iets te doen. In de zomer vermaak je je op de Waalstrandjes, terrassen en de Vierdaagsefeesten. Wordt het kouder, dan duik je één van de vele toffe lunch- of koffietentjes in of ga je naar een feestje op het Honigterrein."

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Als geboren en getogen Nijmegenaar én Commercieel Redacteur voor Indebuurt schrijf ik met liefde over alles wat onze stad te bieden heeft. En dat is veel! Zelf geniet ik het liefst van Nijmegen in haar bruine kroegen, in de Ooijpolder, aan de Waal, en natuurlijk tijdens de Vierdaagse. Ik ben heel benieuwd waar jíj uitgaat, wandelt, eet en drinkt en waar je je over verbaast in Nijmegen. Alle tips en ideeën zijn welkom.

Lott Fransen

Freelancer

Nijmegen is een stad naar Lotts hart. Waarom? Het heeft alles! Een bruisend uitgaansleven, de leukste horecatentjes, de mooiste straatjes en natuurlijk prachtige natuur. Lott studeert Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en loopt stage bij indebuurt.

Sanne Houwers

Freelancer

Sanne is in 2014 naar Nijmegen verhuisd. Al snel werd ze verliefd op de stad. Nu schrijft ze als gastredacteur artikelen over mooie plekjes in Nijmegen en leuke Nijmegenaren.

Buurtbijdragers

Karsten Russ

Buurtbijdrager

Bas Erkens

Sebastiaan Erkens

Buurtbijdrager

Aan-Age Dijkstra

Aan-Age Dijkstra

Buurtbijdrager