Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie van den Boogaard

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

Janneke van Bergen

Community Manager

Janneke woont net iets buiten Nijmegen, maar is bijna élke dag in de Nijmeegse binnenstad te vinden. Je kent haar misschien omdat ze jarenlang eindredacteur was van De Brug Nijmegen. Haar lievelingsplek is de Lange Hezelstraat vanwege de toffe winkeltjes en de hippe lunchtentjes. Lees hier meer over Janneke

E: [email protected]