Het team

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt Nijmegen zit midden in Nijmegen in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Nijmegen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen Kaapstander 24 6541 EX Nijmegen

Navigeer naar

Team indebuurt Nijmegen

Babs Bingen

Babs Bingen

Community Manager

Babs is sinds ze in Nijmegen haar studententijd beleefde, niet weer weg te slaan uit onze stad. "In Nijmegen is altijd wel iets te doen. In de zomer vermaak je je op de Waalstrandjes, terrassen en natuurlijk tijdens de Vierdaagsefeesten. Wordt het weer iets kouder, dan duik je één van de vele toffe lunch- of koffietentjes in of ga je naar een feestje bij het Honigterrein."

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Als geboren en getogen Nijmegenaar én Commercieel Redacteur voor Indebuurt schrijf ik met liefde over alles wat onze stad te bieden heeft. En dat is veel! Zelf geniet ik het liefst van Nijmegen in haar bruine kroegen, in de Ooijpolder, aan de Waal, en natuurlijk tijdens de Vierdaagse. Ik ben heel benieuwd waar jíj uitgaat, wandelt, eet en drinkt en waar je je over verbaast in Nijmegen. Alle tips en ideeën zijn welkom op [email protected]

Maikel Martens

Local specialist

Maikel is accountmanager. Wil jij weten wat indebuurt kan betekenen voor de bekendheid van jouw bedrijf of onderneming? Neem dan contact op met Maikel!

Sam de Bondt

Stagiaire

Sam woont nu sinds drie jaar in Nijmegen. "Het is echt een feestje om hier te wonen. De stad voelt heel gemoedelijk, waardoor het meteen als thuis voelt". Sam zit in haar laatste jaar van Communicatiewetenschap en komt ons team bij indebuurt Nijmegen komende maanden versterken. "Ik heb zin om te schrijven over al het moois wat deze stad te bieden heeft".

Lott Fransen

Freelancer

Nijmegen is een stad naar Lotts hart. Waarom? Het heeft alles! Een bruisend uitgaansleven, de leukste horecatentjes, de mooiste straatjes en natuurlijk prachtige natuur.

Buurtbijdragers

Karsten Russ

Buurtbijdrager

Karsten is een Nijmeegse fotograaf die zich vol passie en energie stort op verschillende soorten fotografie. Hij legt regelmatig betekenisvolle beelden en bijzondere momenten vast. "Beelden zien, is immers iets anders dan foto's maken!'.

Bas Erkens

Sebastiaan Erkens

Buurtbijdrager

In 2020 is Bas voor de liefde naar Nijmegen verhuisd. Als verstokte Arnhemmer was dit een flinke stap. Toch werd Bas al snel verliefd op Nijmegen. Heerlijke horeca, prachtige strandjes en veel verborgen pareltjes. Alles wat met eten te maken heeft behoord tot zijn passie en juist daarmee kan hij zijn hart ophalen in Nijmegen. Genoeg plekken en mensen om te ontdekken en over te schrijven!

Aan-Age Dijkstra

Aan-Age Dijkstra

Buurtbijdrager

Sinds Aan-Age in 2014 voor zijn studie naar Nijmegen verhuisde, is hij verknocht aan de stad. Aan-Age schrijft over Nijmeegse initiatieven om de stad of wereld een stukje mooier te maken. Daarnaast vertelt hij als fanatiek buitensporter alles over de mooiste plekjes om te hardlopen of fietsen.