Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Babs Bingen

Community Manager stagiaire indebuurt

Babs is sinds ze in Nijmegen haar studententijd beleefde, niet weer weg te slaan uit onze stad. “In Nijmegen is altijd wel iets te doen. In de zomer kun je je altijd vermaken op de Waalstrandjes, terrassen en natuurlijk tijdens de Vierdaagsefeesten. Wordt het weer iets kouder, dan duik je één van de vele toffe lunch- of koffietentjes in of ga je naar een feestje bij het Honigterrein.” Hier lees je meer over Babs.

E: [email protected]

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

Sanna Schoonenberg

Stagiaire

Volgens Sanna verveelt Nijmegen nooit. Op ontdekkingstocht door de stad naar een nieuw koffiebarretje, een tof feestje meepakken in Doornroosje of een goede hardloopronde door de groene omgeving; stilzitten doet ze hier nooit. In haar vrije tijd maakt ze met liefde de lekkerste cappuccino’s en smørrebrødjes bij Fika en in de avonduren gaat ze graag op pad voor een lekkere hap of goed glas wijn.

E: [email protected]

 

Sanne Romp

Gastredacteur

Sanne Romp is gastredacteur voor indebuurt Nijmegen. Ze is in het derde jaar van haar studie Voeding Diëtetiek in Nijmegen gaan wonen. Toen kwam ze erachter hoe veelzijdig en gezellig Nijmegen is! Als diëtist heeft ze een enorme passie voor eten en ze gaat dan ook graag op zoek naar leuke hotspots in de stad. Sanne wil graag andere mensen laten zien wat Nijmegen allemaal te bieden heeft en wat haar zo enthousiast maakt.

Iris de Wijs

Gastredacteur

Dit is Iris de Wijs. Ze is opgegroeid in Druten en voor iemand die in dat kleine dorp woonde, voelde Nijmegen toch wel als de ‘grote’ stad. Nu ze inmiddels al jaren haar kruiwagen heeft ingewisseld voor een gammele stadsfiets weet ze wel beter. Nijmegen is eigenlijk net een dorp: ‘ons kent ons’. Als gastredacteur wil ze graag de verhalen vertellen achter de gezichten van haar medewereldstadbewoners.