Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Babs Bingen

Community Manager Babs Bingen

Babs is sinds ze in Nijmegen haar studententijd beleefde, niet weer weg te slaan uit onze stad. “In Nijmegen is altijd wel iets te doen. In de zomer vermaak je je op de Waalstrandjes, terrassen en natuurlijk de Vierdaagsefeesten. Wordt het weer iets kouder, dan duik je één van de vele toffe lunch- of koffietentjes in of ga je naar een feestje bij het Honigterrein.” Hier lees je meer over Babs.

E: [email protected]

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

Lott Fransen

Stagiaire

Nijmegen is een stad naar Lotts hart. Waarom? Het heeft alles! Een bruisend uitgaansleven, de leukste horecatentjes, de mooiste straatjes en natuurlijk prachtige natuur. Lott studeert Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit en loopt stage bij indebuurt. Lees hier meer over Lott.

E: [email protected]

Eveline de Boer

Gastredacteur Eveline de Boer

Als stagiair heeft Eveline al geproefd aan het redacteurschap bij indebuurt. Haar stage is al enige tijd geëindigd, maar Evelines schrijfkunsten hoeven we niet te missen. Naast haar master Commerciële Communicatie aan de Radboud Universiteit is ze gastredacteur bij indebuurt. De Nijmeegse vierdaagse, het prachtige uitzicht vanaf de waalstrandjes, het culturele hart rondom het Honigcomplex, de vele grote parken en de heerlijke borrelplanken en speciaalbiertjes die de kroegen aanbieden maken Nijmegen volgens haar zo fijn.

Karsten Russ

Gastfotograaf fotogenieke plekken Nijmegen

Karsten raakte door zijn vader Bert verslaafd aan fotografie. Als fotograaf wil hij ontdekken hoe hij niet alleen foto’s kan maken, maar beelden vast kan leggen die een positieve bijdrage leveren aan Nijmegen. Hij heeft hiervoor meer dan genoeg ideeën en ook aan zijn enthousiasme zal het zeker niet liggen. Kijk maar eens naar deze gave foto’s, bijvoorbeeld. Meer over Karsten lees je hier.

Sanne Romp

Gastredacteur

Sanne Romp is gastredacteur voor indebuurt Nijmegen. Ze is in het derde jaar van haar studie Voeding Diëtetiek in Nijmegen gaan wonen. Toen kwam ze erachter hoe veelzijdig en gezellig Nijmegen is! Als diëtist heeft ze een enorme passie voor eten en ze gaat dan ook graag op zoek naar leuke hotspots in de stad. Sanne wil graag andere mensen laten zien wat Nijmegen allemaal te bieden heeft en wat haar zo enthousiast maakt.

Iris de Wijs

Gastredacteur

Dit is Iris de Wijs. Ze is opgegroeid in Druten en voor iemand die in dat kleine dorp woonde, voelde Nijmegen toch wel als de ‘grote’ stad. Nu ze inmiddels al jaren haar kruiwagen heeft ingewisseld voor een gammele stadsfiets weet ze wel beter. Nijmegen is eigenlijk net een dorp: ‘ons kent ons’. Als gastredacteur wil ze graag de verhalen vertellen achter de gezichten van haar medewereldstadbewoners. 

Sergio Carrera

Gastredacteur video

Sergio Carrera maakt als gastredacteur video’s voor indebuurt Nijmegen. Hij is ruim tien jaar geleden van Mexico naar Nederland verhuisd. Sinds een jaar of vijf woont hij in Nijmegen. “Het was liefde op het eerste gezicht: de Waalstrandjes met het prachtige uitzicht over de stad, de vriendelijke mensen, de kleine straatjes, de parken, de gezellige sfeer en natuurlijk de Vierdaagsefeesten… Ik was direct verkocht!”

Jeffrey Hage

Gastredacteur

Jeffrey komt uit een dorpje in Zeeland en is naar eigen zeggen nog een ‘groentje’ in Nijmegen. Hij studeert Journalistiek en gaat om extra ervaring op te doen op zoek naar de mooiste verhalen van Nijmegen. Hij heeft een flinke passie voor muziek. Hij heeft meer dan 100 platen en werkt bij poppodium Doornroosje. Jeffrey wil graag een échte verslaggever worden zoals Jaap van Deurzen of Olaf Koens.

Bas Erkens

Gastredacteur Bas erkens

Begin 2020 is Sebastiaan Erkens – we mogen Bas zeggen – in Nijmegen komen wonen. Als verstokte Arnhemmer was dit best een stap, maar de liefde trok hem over de streep. Nu hij Nijmegen begin te ontdekken merkt hij steeds meer dat het een match made in heaven is. Alles wat met eten en drinken te maken heeft behoort tot zijn passie en laat Nijmegen daar nu de perfecte stad voor zijn! Niet gek dus, dat Bas onze gastredacteur food is!

Lydia van Son

Gastredacteur Gastredacteur Lydia van Son

Lydia is een trotse inwoner van Nijmegen. Doordeweeks is ze marketeer bij snoepjesbedrijf Look-O-Look en in de weekenden gaat ze als Bourgondische Brabander op zoek naar de geheime plekken en bekende hotspots met heerlijk eten, mooie dranken en een gezellige sfeer. De pareltjes van Nijmegen deelt ze daarom graag op indebuurt!