Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Nijmegen

De redactie van indebuurt zit vlakbij het centrum, in het gloednieuwe gebouw de Kaapstander bij de Spoorbrug. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Nijmegen op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Nijmegen

indebuurt Nijmegen
Kaapstander 24
6541 EX Nijmegen

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Nijmegen

Babs Bingen

Community Manager Babs Bingen

Babs is sinds ze in Nijmegen haar studententijd beleefde, niet weer weg te slaan uit onze stad. “In Nijmegen is altijd wel iets te doen. In de zomer vermaak je je op de Waalstrandjes, terrassen en natuurlijk de Vierdaagsefeesten. Wordt het weer iets kouder, dan duik je één van de vele toffe lunch- of koffietentjes in of ga je naar een feestje bij het Honigterrein.” Hier lees je meer over Babs.

E: [email protected]

Sophie van den Boogaard

Commercieel Redacteur

Sophie is een echte, échte Nijmegeneur! In de zomer is ze te vinden op de Kaaij en eten doet ze het liefst bij de Grut in Nijmegen-Oost. Op zondag wandelt ze soms urenlang door al het natuurschoon wat Nijmegen te bieden heeft! Lees hier meer over Sophie.

E: [email protected]

Sanne Romp

Gastredacteur

Sanne Romp is gastredacteur voor indebuurt Nijmegen. Ze is in het derde jaar van haar studie Voeding Diëtetiek in Nijmegen gaan wonen. Toen kwam ze erachter hoe veelzijdig en gezellig Nijmegen is! Als diëtist heeft ze een enorme passie voor eten en ze gaat dan ook graag op zoek naar leuke hotspots in de stad. Sanne wil graag andere mensen laten zien wat Nijmegen allemaal te bieden heeft en wat haar zo enthousiast maakt.

Iris de Wijs

Gastredacteur

Dit is Iris de Wijs. Ze is opgegroeid in Druten en voor iemand die in dat kleine dorp woonde, voelde Nijmegen toch wel als de ‘grote’ stad. Nu ze inmiddels al jaren haar kruiwagen heeft ingewisseld voor een gammele stadsfiets weet ze wel beter. Nijmegen is eigenlijk net een dorp: ‘ons kent ons’. Als gastredacteur wil ze graag de verhalen vertellen achter de gezichten van haar medewereldstadbewoners. 

Sergio Carrera

Gastredacteur video

Sergio Carrera maakt als gastredacteur video’s voor indebuurt Nijmegen. Hij is ruim tien jaar geleden van Mexico naar Nederland verhuisd. Sinds een jaar of vijf woont hij in Nijmegen. “Het was liefde op het eerste gezicht: de Waalstrandjes met het prachtige uitzicht over de stad, de vriendelijke mensen, de kleine straatjes, de parken, de gezellige sfeer en natuurlijk de Vierdaagsefeesten… Ik was direct verkocht!”

Jeffrey Hage

Gastredacteur

Jeffrey komt uit een dorpje in Zeeland en is naar eigen zeggen nog een ‘groentje’ in Nijmegen. Hij studeert Journalistiek en gaat om extra ervaring op te doen op zoek naar de mooiste verhalen van Nijmegen. Hij heeft een flinke passie voor muziek. Hij heeft meer dan 100 platen en werkt bij poppodium Doornroosje. Jeffrey wil graag een échte verslaggever worden zoals Jaap van Deurzen of Olaf Koens.