Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli

Oude Kleefsebaan 116 6571 BK Berg en Dal
Koop kaartjesBekijk openingstijden

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Amusementspark Tivoli.

Staat bekend om

  • Een gezellig en betaalbaar dagje uit met leuke attracties en speeltoestellen
  • Het pretpark is zeer overzichtelijk, veilig en kindvriendelijk
  • Leuk voor families met kinderen van 2 tot +/- 10 jaar

Over Amusementspark Tivoli

Bij Amusementspark Tivoli kun je spelen, genieten, gillen en ravotten. Het park heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Amusementspark Tivoli is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Er is een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer.

Regent het? Geen probleem! Je speelt gewoon door in de binnenspeeltuin. Is het warm? De binnenspeeltuin heeft airco en buiten plons je vanaf de Mega Slide zo het water in om af te koelen.

Ook aan ouders en begeleiders is gedacht. In het pretpark zijn heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van de spelende kinderen. In het restaurant en de binnenspeeltuin lees je rustig een boek, of bestel je wat lekkers van de menukaart.

Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of school te bezoeken. Kijk voor meer info op www.parktivoli.nl

Meest recent over Amusementspark Tivoli

Dit ga je doen in de hersftvakantie in Nijmegen (met of zonder kids)

De herfstvakantie staat weer voor de deur! Vanaf 17 oktober hebben de meesten in onze stad een weekje vrij. Helaas zitten er vanwege de nieuwe coronamaatregelen even geen evenementen of…

Ontdek meer

Pretparken Pretparken