Stroom brengt energie

Stroom brengt energie

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Stroom brengt energie

't Meertje 1 6522 KR Nijmegen
Bekijk workshopsGratis proefles

Openingstijden

Maandag
08:00 - 21:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Individuele coaching op maat
  • Praktische tips voor een energieker leven
  • Specialist in ademhalingstechnieken

Over Stroom brengt energie

Het coach bedrijf Stroom is een dynamisch bedrijf voor groei en ontwikkeling. Bewegend coachen is een van de belangrijkst pijlers binnen Stroom, door coachen en bewegen te combineren kun je jezelf effectief en duurzaam ontwikkelen. Je hoofd en lichaam gaan optimaal samenwerken zodat je het beste uit jezelf kan halen.

Het gedachtegoed van Stroom: Elk mens is uniek en heeft potenties. Omdat ze bij Stroom elk mens als uniek individu zien leveren ze altijd maatwerk. Geen standaard trucs en tips maar unieke en op maat gemaakte coach programma’s waarbij plezier niet mag ontbreken.

Bewegend coachen staat centraal in de vier basis programma’s.

Zo biedt het programma LUCHT een unieke combinatie van hardlopen en mindfulness in een 5 weekse Mindful Run cursus in kleine groepjes. Het programma LICHT voegt daar 2 coachgesprekken toe aan zodat je niet alleen fysiek maar ook mentaal versterkt. Daarnaast heb je de individuele programma’s.
Het programma KRACHT helpt je als je vastloopt door bijvoorbeeld een burn-out, depressie of heftige gebeurtenis in je leven, de coach gesprekken worden gecombineerd met bewegen in de buitenlucht. En als je het gevoel hebt dat je hoofd overloopt of je wilt je gedachten ordenen dan past HELDER bij je, dit is het enige programma waarin je enkel alleen mentaal op scherp gezet wordt.

Meest recent over Stroom brengt energie

Meer ontspanning en minder stress én fitter: met deze training kan het

Meer ontspanning en minder stress én fitter: met d...

Voel jij je vaak futloos, moe en een beetje ‘op’? Dan is de Mindful Run misschien iets voor jou! Door deze vijf-weekse cursus van STROOM krijg je meer energie en…

Ontdek meer

Coaches Coaches