Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

PLEK NMGN

PLEK NMGN

De houtwerf Hatertseweg 23 A 6533 AB Nijmegen
Bestel nuReserveer nu

Volg ons

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)
Donderdag 14:00 - 20:30
Vrijdag 14:00 - 20:30
Zaterdag 14:00 - 20:30
Zondag 14:00 - 20:30

Staat bekend om

  • Lekker dineren op een unieke locatie
  • Van pizza tot kreeft, voor ieder wat wils
  • PLEKshop met serviesgoed, keukengerei en decoratie

Over PLEK NMGN

Plek NMGN , gevestigd op de Houtwerf, een creatieve broedplaats aan de rand van Nijmegen Zuid, is een no-nonsense restaurant waar beleving voorop staat.Hier geniet je niet alleen van het ambachtelijke eten, maar zeker ook van de sfeer en het spraakmakende interieur.
Bij Plek NMGN staat de letter P centraal in het interieur. Een wandtekening met alleen al 150 afbeeldingen die beginnen met een P, maar ook het papegaaien, pauwen en piranha behang op de toiletten zijn hier een voorbeeld van.
De menukaart van Plek NMGN biedt iedere week vier nieuwe pizza combinaties uit de houtoven naast de gerechten die door het keukenteam dagelijks vers en met ambacht bereid worden. PLEK werkt uitsluitend met verse en liefst regionale ingrediënten in onze gerechten. Het pizza deeg en het brood is gemaakt van 100% biologisch meel het bakkerscafé en dat proef je!
Plek NMGN bevindt zich op loopafstand van de universiteitscampus en net buiten de drukke centrum ring van Nijmegen. Parkeren kan gewoon gratis op het terrein van de Houtwerf, of in de omliggende straten.

Meest recent over PLEK NMGN

kerstdiner in Nijmegen

Kerstdiner in Nijmegen: 15 x hier bestel je diner tijdens de feestdagen

Nog even en het is kerst in Nijmegen. De perfecte periode voor lekker eten en lang tafelen. Uit eten gaan zit er niet in dit jaar. Gelukkig kan je thuis…