Advertentie wordt geladen…

OneFit

onefit

OneFit

Over OneFit

OneFit is in 2013 ontstaan als een antwoord op het flexibele en moderne leven. Het sport- en fitness platform laat zien dat sporten diverser, leuker en makkelijker kan zijn. Met één handige app stelt ze mensen in staat om te ontdekken van welke sport ze houden door de kracht van technologie. OneFit is ervan overtuigd dat zolang je plezier vindt in wat je doet, je gemotiveerd bent om te doen en te bereiken wat je wil. Dit vat het platform samen in de Sweat and Joy-levensstijl: voldoening halen uit een actieve, gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Het platform hanteert een vrijblijvend ‘annuleer-wanneer-je-wilt’ lidmaatschap van 30 dagen, waarmee leden zich niet gedwongen voelen om te voldoen aan de normen van de samenleving. Hiermee stelt OneFit hun leden in staat om deel te nemen aan duizenden workouts bij de beste sportscholen en studio’s per regio, verspreid door het hele land.

Er zijn activiteiten voor elk moment van de dag en elke gemoedstoestand te vinden, van zwemmen tot fitness, yoga tot padel, boksen tot Pilates en nog veel meer meer. Naast de reguliere vaste leden biedt OneFit ook bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers fysiek en mentaal gezond en in balans te houden via een bedrijfsfitness oplossing met OneFit for Business.

Met de focus op enthousiastelingen die alles uit het leven proberen te halen biedt OneFit haar leden meer dan 1.000 locaties in Nederland, nieuwe dagelijkse training routines en gevarieerde lessen. OneFit draagt ​​bij als sportmaatje en motiveert en enthousiasmeert haar gebruikers om nieuwe sporten te ontdekken en nieuwe vrienden te maken. Niet door te pushen, maar door leden te motiveren uit hun comfort zone te stappen en actief te blijven.

OneFit gelooft dat sporten geen to-do of gedwongen levensstijl moet zijn die past bij de maatstaven van de samenleving, maar iets moet zijn dat je een bevredigend gevoel geeft.

OneFit

Bekijk meer

Ontdek meer van Nijmegen

Restaurants en horeca

Ga naar “Nacional”

Nacional

  • Waalkade 1
  • Restaurants en horeca
  • 10:00 - 22:00

Nu geopend

Ga naar “Strandpaviljoen Dushi”

Strandpaviljoen Dushi

  • Pastoorsdijk 11a
  • Strandtenten
  • 11:00 - 22:00
buiten zwemmen nijmegen

Nu geopend

Ga naar “Nolita”

Nolita

  • Van Welderenstraat 22
  • Restaurants en horeca
  • 11:00 - 20:00
Nolita Nijmegen

Nu geopend