Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

De kracht zit in onze mensen

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Korenpad 12 6534 AS Nijmegen
Bekijk vacaturesNaar website

Over Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met ruim 900 medewerkers.

Werken bij Hoppenbrouwers Nijmegen

Voor de vestiging in Nijmegen worden medewerkers gezocht die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in beveiliging, inspectie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en duurzame energie. Ook worden er vaklui gezocht die als werkvoorbereider, monteur of projectleider aan de slag gaan met installaties bij ziekenhuizen. Dit zijn de openstaande functies: Uitvoerder Ziekenhuizen en Utiliteit E en W – Projectleider Ziekenhuizen en Utiliteit E – Eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit E en W – (hulp)monteur Ziekenhuizen en Utiliteit E en WProjectleider Elektrotechniek – Elektrotechnisch Tekenaar/Engineer – Monteur beveiliging. Nog meer leuke functies in Nijmegen vind je op de website.

Beste werkgever 2017-2018

Bij Hoppenbrouwers vinden ze het belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Ze besteden veel aandacht aan individuele ontwikkeling en bieden medewerkers de kans om door te groeien. Dankzij die medewerkers hebben ze het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018 gekregen. Dat is ergens goed voor: tevreden medewerkers zorgen namelijk voor tevreden klanten! Deze medewerkers gingen je al voor.

Meest recent over Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Nijmegen op een rij. Zit jouw droomjob er…