H. van Mameren

Al meer dan honderd jaar dé raamspecialist in Nijmegen

Vandaag 07:45 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

H. van Mameren

Oude Weurtseweg 13 6541 PK Nijmegen
Bekijk ons assortimentOfferte aanvragen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
07:45 - 17:00
Dinsdag
07:45 - 17:00
Woensdag
07:45 - 17:00
Donderdag
07:45 - 17:00
Vrijdag
07:45 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren
  • Ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak
  • Behouden oorspronkelijke bouwstijl door exact namaken van deuren en ramen

Over H. van Mameren

Al vier generaties, meer dan 100 jaar, bestaat dit familie bedrijf, vernoemd naar onze overgrootvader Hein van Mameren. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande partner op het gebied van allerlei soorten machinale houtbewerking. Ambachtelijke vakmanschap en liefde voor het vak staan garant voor kwaliteit.

Fabriceren van houten kozijnen, ramen en deuren is de voornaamste activiteit van H. van Mameren. Hout heeft vele voordelen vergeleken met andere materialen. Het is het sterk, zeer goed isolerend, resistent tegen weersinvloeden, ongevoelig voor condensvorming, duurzaam en onderhoudsarm. Kortom: eigenschappen die geen ander materiaal kan evenaren!

In de showroom kun je enkele van de vele mogelijkheden zien op het gebied van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, glas, beslag en afwerking. Ook speciale, niet standaard uitvoeringen, kunnen ze vervaardigen. Eén van de specialiteiten is het exact namaken van uw bestaande buiten- of binnendeuren, waardoor de oorspronkelijke bouwstijl van de woning behouden blijft bij een renovatie.

Voor isolatie- en hoog rendementglas kun je ook bij ons terecht.
Dit glas wordt door een Nederlandse fabrikant gemaakt en geleverd onder Komo-keur met 10 jaar fabrieksgarantie. Enkelglas, figuurglas, veiligheidsglas of glas in lood (eventueel ingepakt in dubbelglas) kunnen wij leveren en zetten.

Ontdek meer

Klusbedrijven Klusbedrijven