Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grand café Waterwolf

Thuis aan de Waal

Vandaag 10:00 - 23:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Grand café Waterwolf

Waalkade 50 6511 XP Nijmegen
Bekijk menukaart

Volg ons

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 23:00
Zaterdag
10:00 - 23:00
Zondag
10:00 - 22:00

Houd de social media kanalen van Grand Café Waterwolf goed in de gaten! In vakantieperiodes en op dagen dat we in Nederland kunnen genieten van het heerlijke weer en we massaal de terrassen opzoeken, is deze bruisende horecalocatie regelmatig ook op maandag en dinsdag geopend!

Over Grand café Waterwolf

Aan de levendige Waalkade in Nijmegen vind je het altijd gezellige Grand café Waterwolf. Hier geniet je onder het toeziend oog van ‘De Waterwolf’ op elk moment van de dag van een kop koffie, heerlijke lunch, gezellige borrel of een sfeervol diner.

Naast de gevarieerde menukaart met vlees- , vis- en vegetarischegerechten, bieden ze hier ook wisselende (seizoens)gerechten. Er is een uitgebreide keuze aan broodjes en salades tijdens de lunch, en ook het diner biedt voor ieder wat wils. Diverse gerechten worden bereid op de ‘Green Egg’, een grill-oven gestookt op houtskool, wat de gerechten een unieke bereiding geeft, waarbij de malsheid, structuur en eigen voedingsstoffen en authentieke smaak bewaard blijft.

Een altijd gezellige sfeer en heerlijk eten en drinken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt het bij Grand café Waterwolf op deze prachtige locatie aan de Waal. Deze aanpak heeft er voor gezorgd dat jong en oud zich thuis kan voelen binnen de gezellige, ongedwongen sfeer die hier is gecreëerd.

Meest recent over Grand café Waterwolf

Grand café Waterwolf

Grand café Waterwolf is nieuw: ‘We hebben de mooiste plek van Nijmegen’

Onze Waalkade is van grijs naar groen gekleurd. Waar we eerst vooral beton vonden aan onze kade, vinden we nu een gezellige ontmoetingsplek voor Nijmegenaren. Ook de horeca bloeit op,…