Frits Wolf Tuinmeubelen

Vandaag 09:30 - 20:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Frits Wolf Tuinmeubelen

Hadrianussingel 29 6642 AH Beuningen

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Over Frits Wolf Tuinmeubelen

Bij Frits Wolf Tuinmeubelen in Beuningen vind je 3000 m2 showroom met een uitgebreid assortiment tuinmeubelen, parasols, buitenkoken en accessoires. De tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit en zijn altijd scherp geprijsd. Bij Frits Wolf zijn ze op de hoogte van de nieuwste trends waardoor jouw tuin helemaal up-to-date is. Er staat in de winkel altijd iemand voor je klaar om mee te kijken naar tuinmeubelen die passen bij jouw wensen.

Bij Frits Wolf vind je verschillende stijlen. Je wandelt door de showroom en doet ter plekke inspiratie op door te struinen door de mooiste accessoires en inrichtingen en een te genieten van de heerlijke ‘buiten’sfeer. Frist Wolf handelt volgens het ‘niet goed, geld terug’ principe. Ze zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Er zijn eigen chauffeurs aanwezig om jouw meubels te halen of brengen en er is zelfs een eigen reparatie afdeling om je  in iedere situatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om ook de kleinste gasten te vermaken zijn er leuke activiteiten te vinden in de showroom. Regelmatig staat er een springkussen buiten, maar binnen is de kids corner ook altijd een succes. En wie al eens binnen is komen lopen zal zeker de waterstralen-tuin niet zijn vergeten!

 

Meest recent over Frits Wolf Tuinmeubelen

Vet! Deze nieuwe trend is onmisbaar in jouw tuin deze zomer

Vet! Deze nieuwe trend is onmisbaar in jouw tuin d...

De lente staat voor de deur: tijd om je tuin weer zomerklaar te maken! Wij spraken de experts van Frits Wolf Tuinmeubelen over de tuintrends van dit seizoen en ontdekten…

Ontdek meer

Tuincentra Tuincentra