Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eetbar MikMak

Eetbar MikMak

Kelfkensbos 45 6511 TB Nijmegen
Bestel nu

Openingstijden

Op Koningsdag wordt MikMak omgetoverd tot een tropisch paradijs. Denk opblaasdieren, cocktails to go en lekkere broodjes voor 5 euro. Zo wordt Koningsdag toch nog feestelijk!

Bij MikMak haal je dinsdag tot en met zondag een menu af met daarin vijf gerechtjes voor 15 euro. De gerechten bestaan uit een mix van vis, vlees en vega (ook helemaal vega te verkrijgen).

Ben je slecht ter been, ziek of bestel je voor een grote groep? Neem dan even contact op met MikMak over de bezorgmogelijkheden. ([email protected] / 024-3294089)

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Lunch, borrel en diner
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Rustige, zonnige binnentuin in het centrum

Over Eetbar MikMak

Omdat de horeca tijdelijk niet open mag zijn kun je de gerechten van MikMak nu afhalen! Een menu kost 15 euro en bestaat uit vijf gerechtjes. De gerechten bestaan uit een mix van vis, vlees en vega (ook helemaal vega te verkrijgen).

Ben je slecht ter been, ziek of bestel je voor een grote groep? Neem dan even contact op met MikMak over de bezorgmogelijkheden. ([email protected] / 024-3294089)

Bij Eetbar MikMak eet je heerlijke gerechtjes van over de hele wereld. Normaal gesproken geniet je in de zomer buiten in de rustige binnentuin, en kun je ook in het gezellige restaurant terecht voor een lunch of een kopje koffie. Voor een gezellige borrel is Eetbar MikMak the place to be: kies één van de gezellige spelletjes uit de kast of klets lekker bij onder het genot van een speciaalbiertje.

Meest recent over Eetbar MikMak

Wist je niet: deze Nijmeegse restaurants hebben nu ook afhaal- en bezorgdiensten

Uit eten gaan is heerlijk! Een avondje niet koken, genieten van het eten en je gezelschap, lekker ontspannen. En dankzij vele toffe restaurants in Nijmegen kun je ook in deze…

Agendapunten van Eetbar MikMak

WijnSpijs Wandeling

Bistro Bar Ivory

Start: 08 mrt 2020

Volg Eetbar MikMak op Instagram

Naar Instagram