Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Easyslim.nu Milsbeek

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Easyslim.nu Milsbeek

Langstraat 42 6596 BR Nijmegen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Easyslim.nu Milsbeek

Easyslim.nu is een afslankstudio waar je met hulp van een gepatenteerd en geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Door de ultrasound schuren de vetcellen tegen elkaar waardoor er kleine gaatjes ontstaan in de vetcel waardoor druppelsgewijs het vet uit de vetcel gaat. Dit wordt vervolgens door de lever en nieren afgebroken om vervolgens het lichaam te verlaten. Tegelijkertijd worden met behulp van elektrostimulatie spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder en wordt een slap geworden huid weer mooi strak. Afslanken was nog nooit zo easy en leuk!

Het aantal behandelingen hangt af van de hoeveelheid lichaamsvet en hoe je er zelf uit wilt zien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt tijdens de behandeling. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Er is dan ook geen kans op blessures. Kom zelf ervaren wat de Easyslim.nu methode voor jou kan betekenen!

Meest recent over Easyslim.nu Milsbeek

Easyslim Petra Noij

Bij Easyslim.nu val je makkelijk en gezond af

Wil jij ook graag lekkerder in je vel zitten en een paar kilo’s kwijt? En heb jij ook het gevoel dat werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen ervoor…