Handig! Noëlle komt met haar fysiobus bij jou thuis: geen oppas nodig én het bespaart tijd

Aangeboden door STERK fysiotherapie & personal training

Noëlle bij haar fysio-bus | Foto: eigen foto

Een fysiotherapiepraktijk op wielen? Jazeker! Fysiotherapeut en personal trainer Noëlle Nillessen komt met haar bus bij je thuis of op een locatie naar keuze. Daar behandelt ze je direct op de mobiele behandelbank.

Je bent bij STERK fysiotherapie & personal training aan het juiste adres voor – de naam zegt het al – fysiobehandelingen, trainingssessies én speciale mam STERK-sessies. Ideaal als je je na de zwangerschap weer fit en sterk wil voelen. Noëlle vertelt je alles over haar diensten én over de voordelen van een afspraak bij jou thuis.

Achterliggende oorzaak

Noëlle startte haar bedrijf in september 2021 met het idee om het net even anders te doen dan reguliere fysiotherapiepraktijken. En nee, dan doelt ze niet alleen op haar praktijk op wielen. Het zit ‘m vooral in persoonlijke aandacht én in het feit dat je bij Noëlle vooral zelf aan de slag gaat. “Ik neem echt de tijd om je te leren kennen.Om een goed plan van aanpak te maken, is het belangrijk om iemand fysiek te analyseren en op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaak van een klacht.” 

“Sociale, fysieke en mentale aspecten vallen vaak samen. Heb je bijvoorbeeld last van je rug? Dan kan dat komen doordat je een verkeerde houding hebt, maar misschien ervaar je ook veel stress.” De specialiste spreekt graag bij jou thuis af, zodat ze de omgeving waar de klachten of problemen het meest voorkomen ook direct kan analyseren en verbeteren.

Lees verder onder de foto >

Een behandeling aan huis | Foto: eigen foto

Duurzame oplossing

Samen met jou gaat Noëlle op zoek naar een duurzame oplossing. “Mijn motto is ‘sport, beweeg en herstel op eigen kracht’ en dat is ook precies wat we gaan doen. Je wil natuurlijk dat de rugklachten weg gaan, maar net zo belangrijk: hoe zorg je ervoor dat je sterker wordt en de klachten niet meer terugkomen. Dat je weet hoe je moet sporten of bewegen is key, zodat je voortaan fit en pijnvrij door het leven gaat.”

Personal training

Heb je lichamelijke klachten, een langdurige blessure of chronische pijn en wil je sterker worden of meer uithoudingsvermogen krijgen? Dan zijn de medische personal trainingssessies een goed idee. “Bewegen is hét sleutelwoord bij lichamelijk herstel. Je krijgt een plan op maat en om te trainen kom ik met mijn fysiobus naar jou toe. Dat kan overal zijn: een park, het bos of bijvoorbeeld bij jou thuis. Meestal trainen we met eigen lichaamsgewicht, zodat er minder kans is op overbelasting. En zijn er materialen nodig? Die heb ik bij me in de bus!”

Mam STERK

Voor alle mama’s biedt Noëlle de speciale mam STERK-sessies aan. “Door de zwangerschap en de bevalling verandert je lichaam. Een aantal weken na de bevalling mag je je lichaam langzaam weer belasten. Tijdens de hersteltrainingen leer je je lijf sterker te maken. Noëlle hanteert een rustige opbouw en begeleidt je door de verschillende fases van herstel. Ademhaling en bijvoorbeeld het trainen van je bekkenbodemspieren komen aan bod.” Wat erg handig is: de fysiotherapeute komt bij je thuis, dus een oppas is niet nodig! “Je kunt de training gemakkelijk inplannen en doordat je zelf nergens naartoe hoeft te gaan, bespaar je tijd.”

Lees verder onder de foto >

Lekker buiten | Foto: eigen foto

Weer lekker in je vel

Wat de fysiotherapeute het mooiste aan haar werk vindt? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: “Ik help graag mensen om lekkerder in hun vel te zitten. Het is super om te zien dat mijn klanten weer alles kunnen doen wat ze graag willen zonder dat hun lichaam ze beperkt. Dat ze weer plezier krijgen in bewegen en weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daar doe ik het voor!”

Ilse Woestenburg was patiënt van Noëlle. “Stapje voor stapje je lichaam sterker maken na je bevalling vind ik erg prettig. Ik gun de mam-sterk training aan iedere mama. Het beste cadeautje wat je jezelf kunt geven”, vertelt ze enthousiast. Dat wil jij toch ook?

Deels vergoed

Ben je geïnteresseerd in een behandeling of training van Noëlle? Een afspraak plan je hier in! Eerst nog wat meer lezen over de diensten van STERK fysiotherapie & personal training doe je hier. En goed om te weten: als je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat een deel van je behandeling of training vergoed wordt. De hoogte van de vergoeding wisselt per behandeling en per verzekeraar. Zeker weten? Neem contact op met je verzekeraar.

Meer in deze categorie

Gezondheid

Ga naar “Antoinettes broer Roy woont al 54 jaar op dit woonzorgpark: ‘Het is mooi om te zien dat ze hier heel lief voor hem zijn’”

Antoinettes broer Roy woont al 54 jaar op dit woonzorgpark: ‘Het is mooi om te zien dat ze hier heel lief voor hem zijn’

Aangeboden door ’s Heeren Loo

Ga naar “Ed werkt bij de dagbesteding: ‘Schijnbaar doe ik iets goed door gewoon mezelf te zijn’”

Ed werkt bij de dagbesteding: ‘Schijnbaar doe ik iets goed door gewoon mezelf te zijn’

Aangeboden door ’s Heeren Loo

Ga naar “Jinze woont sinds een jaar op zichzelf bij ’s Heeren Loo: ‘Ik vind hier alles leuk’”

Jinze woont sinds een jaar op zichzelf bij ’s Heeren Loo: ‘Ik vind hier alles leuk’

Aangeboden door ’s Heeren Loo

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50”

PATHÉ BIOSCOOP TICKETS van € 25 voor € 12,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “gel, poeder en caps 4.5 liter, 3.25 kilo en 72 stuks VVI REUZENFORMAAT XXL 65 WASBEURTEN van € 39,99 voor € 11,99”

gel, poeder en caps 4.5 liter, 3.25 kilo en 72 stuks VVI REUZENFORMAAT XXL 65 WASBEURTEN van € 39,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Gillette XL voordeelverpakking van € 87,93 voor € 35,17”

Gillette XL voordeelverpakking van € 87,93 voor € 35,17

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Emma. Original Flip Topper van € 219 voor € 120”

Emma. Original Flip Topper van € 219 voor € 120

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Productiemedewerker”

Productiemedewerker

 • Werkwijzer
 • Fulltime

Agenda

Ga naar “Mout Bierfestival”

Mout Bierfestival

 • Van 23 jun t/m 24 jun
bierfestival nijmegenbierfestival nijmegen
Ga naar “Nacht van de Vluchteling”

Nacht van de Vluchteling

 • Van 17 jun t/m 18 jun
nacht vluchteling 2023nacht vluchteling 2023
Ga naar “Foodtruck Festival RRRollend”

Foodtruck Festival RRRollend

 • Van 1 sep t/m 3 sep
Ga naar “Nationale Archeologiedagen”

Nationale Archeologiedagen

 • Van 16 jun t/m 18 jun
Keizer Karelplein voor oorlog Nationale archeologiedagen nijmegen
Ga naar “Wijn Festijn”

Wijn Festijn

 • Van 30 jun t/m 1 jul
wijn festijn nijmegenwijn festijn nijmegen