Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo gaat het er dus aan toe in de nieuwe coronateststraat

Aangeboden door Sneldeuitslag.nl 12 november 2020

De corona snelteststraat op de Griftdijk in Nijmegen draait op volle toeren. Inmiddels is de straat ruim een week open en zo’n 750 testen verder. Wie getest wordt op corona via de GGD moet soms dagen op de uitslag wachten, maar bij deze teststraat hoeft dat niet. Je ontvangt zelfs binnen een kwartier de uitslag! 

Het team van de snelteststraat

Een sneltest op de Griftdijk gebeurt snel en toch nauwkeurig dankzij een bevlogen team. De medewerkers zorgen ervoor dat jij binnen vijftien minuten de uitslag van je test hebt. Je ontvangt de uitslag via een SMS. Ben je nog nooit getest en vind je het spannend? Dat is nergens voor nodig, verzekeren de experts bij de teststraat. Pijn doet het niet, het voelt alleen een beetje onwennig. Sterker nog: de meeste mensen vinden het meevallen!

corona snelteststraat nijmegen
fotocredit: sneldeuitslag.nl

Veel ondernemers gebruiken de sneltest

Met name ondernemers zijn tot nu toe heel blij met de nieuwe teststraat. Wanneer je je personeel snel en efficiënt wil laten testen, gaat het op de Griftdijk namelijk sneller dan bij de GGD. Je bent je collega’s dus niet dagenlang kwijt. Ook particulieren zijn al langs de teststraat geweest, bijvoorbeeld omdat ze zeker willen weten dat ze niet ziek zijn voordat ze familie bezoeken.

Positief getest: en nu?

Als je test onverhoopt positief blijkt, neemt het personeel van de teststraat contact met je op. Een woordvoerder van de teststraat vertelt: “Deze mensen krijgen van ons een telefoontje zodat we gelijk instructies kunnen geven. We merken namelijk dat het soms best een shock is. Niet iedereen weet wat je na een positieve uitslag het beste kunt doen. We proberen iemand dan te ondersteunen en te kalmeren.”  Ze noteren daarom bij de teststraat ook je gegevens. Bij een positieve uitslag worden die doorgegeven aan de GGD voor een bron- en contactonderzoek. Wel zo makkelijk!

corona snelteststraat nijmegen
fotocredit: sneldeuitslag.nl

Voor €75,- doe je een sneltest

We horen je denken: voor zulke betrouwbare testen moet je vast diep in de buidel tasten. Maar geld verdienen is geen motivatie voor Sneldeuitslag.nl. “Onze missie is vooral om druk weg te halen bij de GGD en de ziekenhuizen die nu overuren draaien. Daar hoort een stevig verdienmodel niet bij. Daarom reken we €75,- voor een sneltest in onze teststraat. Bij andere partijen betaal je al gauw tussen de €120,- en de €200,- , dus dat is een scherpe prijs,” aldus de woordvoerder.

Aanmelden kan zo

Bij de snelteststraat van sneldeuitslag.nl meld je je online aan. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 085-3035544. Een afspraak maken kan zeven dagen per week, tussen 08.00 uur en 20.00 uur.

corona teststraat

Binnen 15 minuten de uitslag van je coronatest: hier in Nijmegen kan het

Als je getest wordt op het coronavirus duurt het soms dagen voordat je de uitslag hebt. Vervelend, w...
corona nijmegen

Corona in Nijmegen: dit zijn de nieuwste cijfers van het RIVM

In een week tijd zijn 444 Nijmegenaren bij de GGD positief getest op het coronavirus. Dat blijkt uit...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sneldeuitslag.nl. Meer over Sneldeuitslag.nl ontdekken?

Sneldeuitslag.nl


Geopend09:00 - 17:00

Griftdijk 201, Nijmegen

adv.