Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: wij zoeken mooie foto’s van de Stevenstoren!

Door Janneke van Bergen 9 mei 2017

Wie herkent niet dat ge-wel-di-ge gevoel van thuiskomen als je over de Waalbrug Nijmegen binnenrijdt. Je ziet de Stevenstoren en je weet meteen dat je thuis bent. Kijk jij vanuit jouw huis of studentenkamer uit op de Nijmeegse Stevenstoren? Wij ontvangen graag jouw mooiste kiekjes.

Al mot ik kruupe, op blote voeten gaon,​ ik wil nog een keer Sint Steven heure slaon. Deze kaskraker van Gradus fan Nimwegen drukt misschien het beste uit hoe verliefd we zijn op dit Nijmeegse icoon.

Openingstijden Stevenstoren

Heb jij de toren altijd eens willen beklimmen? Doen! Geniet van het mooie uitzicht en stuur ons een fotootje. De toren is geopend op maandag van 11.00 tot 13.00 uur, op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur. Iedere eerste zondag van de maand kan je ook naar boven klimmen van 14.00 tot 16.00 uur. De toren is alleen geopend van april tot en met oktober. In de Stevenskerk zelf zijn op zondagmiddag soms rondleidingen. Op de website van de Stevenskerk vind je de meest actuele informatie.

Stuur jouw foto’s in!

Heb jij te gekke foto’s gemaakt van de mooiste toren van Nederland? Het maakt niet uit vanaf welke plek de Stevenstoren op de foto staat, als deze maar te zien is. De mooiste foto’s verzamelen we binnenkort op deze website. Post je foto hieronder of laat het kiekje achter op Facebookpagina. Mention ons op Twitter @indebuurt024 of tag ons op Instagram #indebuurt024. Old school mailen kan natuurlijk ook! Stuur jouw foto’s naar [email protected]

adv.