Nijmegen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ilse van Stichting Kindervakantieweek: ‘Deze investeerder helpt je club sterker worden’

Aangeboden door Rabo ClubSupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen Nijmegen en omstreken zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Stichting Kindervakantieweek Groesbeek was een van de geluksvogels die een helpende hand kreeg van de welbekende bank.

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken. Zo ook Stichting Kindervakantieweek Groesbeek. Bestuurslid en secretaris Ilse Kersten vertelt: “Wij organiseren elk jaar een week waarin kinderen van zes tot twaalf jaar uit Groesbeek, Nijmegen en omgeving naar hartenlust buiten kunnen spelen. We kunnen onder andere bestaan dankzij kleine, lokale ondernemingen die ons sponsoren. Maar door de coronacrisis hebben veel van onze sponsors een flinke financiële klap gehad. Met behulp van Rabo ClubSupport hebben we een potje met reserves opgebouwd, waardoor de Kindervakantieweek dit jaar toch door kon gaan.”

Mascotte Troos

Ilse deed, net als veel van haar collega’s, vroeger als kind mee met de Kindervakantieweek in Groesbeek. “De organisatoren van de Kindervakantieweek zijn echt een kleine familie. We zien elkaar het hele jaar door, ook buiten de vergaderingen om. Drie jaar geleden bestonden we vijftig jaar. Om dat te vieren wilden we iets speciaals doen. Met behulp van Rabo ClubSupport hebben we toen een pak laten maken met het uiterlijk van onze mascotte Troos. De ‘levende’ Troos viel enorm in de smaak bij de kinderen! We gebruiken het pak ook om leuke foto’s mee te maken op onze social media kanalen.

Rabobank Troos mascotte Kindervakantieweek
Mascotte Troos. (Foto: Stichting Kindervakantieweek Groesbeek)

Er kan nog veel meer

Je leest het: door de bijdrage van Rabo ClubSupport heeft Stichting Kindervakantieweek Groesbeek een eigen mascottepak gerealiseerd en daarmee de kinderen blij gemaakt. Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine en het aanbieden van re-integratie cursussen.

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook wel voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport

adv.