7x de leukste Nijmeegse Instagramaccounts om te volgen

Door Babs Bingen 11 maart 2018

Wij houden van Nijmegen! En wij zijn niet de enige: we komen meerdere Nijmeegse Instagramaccounts tegen die dit in plaatjes weten te vatten en het volgen waard zijn.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

@nijmegeninfo

#deoversteek

A post shared by NijmegenInfo (@nijmegeninfo) on

Op het Instagramaccount Nijmegeninfo verschijnen regelmatig mooie plaatjes van onze stad, van leuke plekjes in onze stad of bijzondere gebeurtenissen in onze stad. Het volgen waard!

@nijmegenhiphotspots

Hier op indebuurt lees je natuurlijk al vaak over dé leukste hotspots van Nijmegen. De beheerder van Instagramaccount Nijmegenhiphotspots  post kiekjes van leuke winkeltjes, lekkere lunches en smakelijke drankjes die waar dan ook in Nijmegen te krijgen zijn. Om honger van te krijgen!

@nijmegen.rocks

Ben jij een echte liefhebber van live muziek? Dan hoort Nijmegen.rocks  zeker in jouw lijst van instaprofielen die je volgt. Nijmegen.rocks is een initiatief ter promotie van (live) muziek uit onze eigen regio. Dit profiel volgen betekent dat je helemaal op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom Nijmeegse bands!

@nijmegencultuur

Wil jij via Insta wel up to date blijven van alle culturele uitspattingen die onze stad rijk is? En daar allerlei leuke fotootjes van zien? Volg dan Nijmegencultuur.

@nijmegendaily

Het alledaagse Nijmeegse leven: dat zie je in vierkantjes terug op het Instaprofiel Nijmegendaily. Met zowel plaatjes van nu, als van toen wordt laten zie hoe mooi onze stad is én was.

@drone_nijmegens

Can this picture even be more Scandinavian? 🇸🇪 #Uppsala #dronelife #sweden

A post shared by Drone NijMegens (@drone_nijmegens) on

Nijmegen vanuit de lucht: dat zie je niet zo vaak. Maar wél als je drone_nijmegens volgt op Instagram. Hier verschijnen regelmatig de mooiste shots van onze stad en de omgeving, van boven.

Nijmegen2316

Ook op nijmegen2316 worden veel leuke foto’s geplaatst die in Nijmegen zijn gemaakt. Zonsondergangen, smalle straatjes en natuurkiekjes: het komt allemaal voorbij.

En natuurlijk: @indebuurtnijmegen

En dan last but zeker not least: ons eigen Instagramprofiel indebuurtnijmegen! Blijf op de hoogte van alles wat wij doen en geniet met ons mee van de leukste, grappigste of opmerkelijkste  taferelen uit ons mooie Nijmegen.

Welke Nijmeegse accounts volg jij? Laat het weten in de comments!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶